Article image

Starší dorost podlehl Admiře 4:1

Předehrávka 25. kola České ligy nedopadla ve čtvrtek pro jablonecký starší dorost vůbec dobře. V Praze podlehl na Admiře tamnímu FK 1:4 (0:1), když autory všech branek byli domácí borci.

Domácí zahrozili už ve třetí minutě z trestného kopu, z kterého Körbler trefil pravou tyč jablonecké branky. Podobnou možnost měl i Jablonec v 6. minutě, ale po Palánově trestném kopu Phan poslal odražený míč nad branku. Další trestný kop hostí namířil Palán zleva k zadní tyči, kde Hanzlíček hlavou branku minul. Vzápětí se Hanzliček dostal do úniku, z kterého napálil jen levou tyč. Ve 27. minutě na druhé straně zase pronikl zprava do vápna Hladík a poslal míč po zemi těsně za zadní tyč. V 35. minutě Bímův trestňák si rovněž cestu do sítě nenašel. Admira se ujala vedení ve 42. minutě brankou Čermáka, který vystřelil míč zprava do sítě hostů.

Druhá branka padla v 48. minutě po rohovém kopu domácích z pravé strany, který Bureš sice vyrazil, ale vyražený míč mu do sítě namířil Šiler. V 54. minutě pravá spojnice branky zabránila gólu z kopačky Phana. V 57. resp. v 63. minutě Bureš vychytal střelu Kose a poté zneškodnil únik Šilera. V 75. minutě po dalším rohovém kopu domácích zprava zblízka usměrnil míč do sítě Čermák. V 81. minutě po závaru se míč zásluhou domácího Janáče dostal do vlastní branky. V nastaveném čase Bím zbytečně fauloval na kraji vápna soupeře a z nařízené penalty Körbler uzavřel skóre zápasu na 4:1 pro domácí.

FK Admira Praha – FA Jablonec 4:1 (1:0)

Sestava FA Jablonec: Bureš – Werani, Voldán, Svatý K. (84.Nguen), Kubík – Bím, Svatý M. (80.Kubín M.) Phan, Sirůček, Palán – Hanzlíček (90.Hanuš)

Branka FA Jablonec: 81. vlastní Janáč



Author Redakce
Sdílet článek