Article image

Starší dorost bohužel nestačil na Viktorku Žižkov

Jablonecký starší dorost nenavázal v utkání 13. kola České ligy na vítězství z Pardubic a doma podlehl Viktorce Žižkov 0:2 (0:1). Proti silné defenzivní hře se jablonečtí nedokázali účinně prosadit a hostům se naopak podařilo dvakrát domácí tým gólově zaskočit.

Ve 14. minutě se ocitl v dobré šanci Ludvík, ale z malého vápna pálil mimo. V 16. minutě z dálky napřáhl po Gašiho rozehrávce trestného kopu zleva Kubín a gólman Šedivý ránu jen odrazil na roh. Ve 26. minutě Sirůček před vápnem posunul míč doleva Kubátovi, který z výhodné pozice napálil pravou tyč branky hostí. Za tři minuty po centru zleva Tomeček hlavou poslal míč z malého vápna vedle branky. Ve 45. minutě zahrával Buratčuk trestný kop přímo proti domácí brance, míč se odrazil od zdi tak, že skončil u levé tyči jablonecké branky – 0:1.

Ve 46. minutě druhá Kubínova rána z dálky proletěla vedle pravé tyče do zámezí. V 53. minutě neproměnil Ludvík svou druhou šanci, když opět z malého vápna branku přestřelil. V 72. minutě Filip Ret prošel s míčem zprava na střed před vápno a střelou po zemi umístil míč k pravé tyči podruhé do domácí branky. V 90. minutě Nykrínova střela po zemi z trestného kopu gólmana hostí nezaskočila. A v nastaveném čase po rohu Nykrína z pravé strany Fidra hlavou mířil do branky, ale z ní Filip Ret míč odkopl do bezpečí.

FA Jablonec – Viktorka Žižkov 0:2 (0:1)

Branky FA Jablonec: -

Branky Viktorka Žižkov: 45.Buratčuk, 72.Ret F.

Sestava FA Jablonec: Bureš – Melka (46.Phan), Svatý M., Karban, Kubík – Bím, Kubín – Gaši, Kubát (72.Fidra), Palán (46.Nykrín) – Sirůček (56.Hanzliček)

Sestava Viktorka Žižkov: Šedivý – Janovský, Vlček, Horálek, Ret T. – Buratčuk (64.Rulf), Včelák (46.Krym), Šimek, Tomeček, Novák (62.Ret F.) – Ludvík (77.Edrees)


Author Redakce
Sdílet článek