Article image

U19 bojovala až do konce

V dohrávce 2. kola České ligy ve středu podlehl starší dorost Jablonce celku Slavia Praha B 1:2 (0:2). Hosté byli o něco lepším týmem v prvním poločase, který vyhráli o dva góly. Jablonec zlepšenou hrou měl ve druhé půli více ze hry i se šancemi a dokázal dát kontaktní branku, na kterou však v závěru nenavázal alespoň gólem k vyrovnání.

V 11. minutě po průniku Nykrína levou stranou centrovaný míč skončil za zadní tyčí mimo. Ve 14. minutě zahrával hostující Zamazal trestný kop zleva a u zadní tyče domácí branky Mervard hlavou otevřel skóre zápasu. V 17. minutě rána Gašiho po zemi z pravého úhlu proletěla podél branky do zámezí. V 30. minutě po souboji před domácím vápnem míč odrazil k nepokrytému Yahayaovi a ten poslal míč k pravé tyči jablonecké branky – 0:2. V 36. minutě Tomáš Kubín vyslal doprava Gašiho, který našel na levé straně vápna Phana, jehož rána branku přeletěla.

V 49. minutě Vajglovu ránu k pravé tyči Bureš srazil na roh. V 52. minutě akce Gašiho a z ní střela Phana po zemi donutila gólmana Slavatu míč jen odrazit na roh. V 66. minutě Kubát zamířil zblízka jen do boční sítě. V 87. minutě vyslal Nykrín zpoza vápna míč obloukem na branku a ten zapadl pod břevnem za zády Slavaty do sítě – 1:2. V poslední minutě Nykrín zahrával z pravé strany trestný kop, který na zadní tyči Fidra ve výhodné pozici minul.


FA Jablonec – SK Slavia Praha B 1:2 (0:2)

Branky FA Jablonec: 87.Nykrín

Branky SK Slavia Praha B: 14.Mervard, 30.Yahaya

Sestava FA Jablonec: Bureš – Melka, Voldán, Karban, Kubík – Kubín T., Nykrín - Gaši, Kubát (83.Kubín M.), Phan (76.Fidra) – Sirůček (76.Palán)

Sestava SK Kladno: Slavata – Boledovič (60.Pikolon), Mervard, Fiker, Vajgl – Jinoch, Zamazal (46.Bouchner), Toyin, Mikulanda (46.Pech) – Yahaya, Ogungbay


Author Redakce
Sdílet článek