Article image

Dorost U19 remizoval doma s béčkem Plzně

V osmém kole České ligy remizoval starší dorost FA Jablonec doma s celkem Viktorie Plzeň B 1:1 (1:1). V pěkném a rušném utkání padly obě branky už v prvním poločase a ani jednomu z týmů se do závěru nepodařilo strhnout vítězství na svou stranu.

Jablonec začal utkání slibně. V 6. minutě zatáhl Gaši pravou stranou míč do vápna, odkud přihrál před branku, kde Kubát však ve skluzu neuspěl. Ve 14. minutě Kubín skvěle vyslal dopředu Gašiho, který pronikl do vápna a pěknou umístěnou ránou otevřel skóre zápasu. Ve 25. minutě byl souboj Vorla a soupeře vpravo ve vápně posouzen ze strany jabloneckého gólmana jako nedovolený a z nařízeného pokutového kopu Secký vyrovnal. V 30. minutě z rohového kopu z pravé strany hlavou pálil Houdek a Vorel jen míč vyrazil. Ve 42. minutě zahrával Nykrín trestný kop od středového kruhu a ve vápně Voldán usměrnil míč hlavou do rukou brankáře Sutra.V 57. minutě Gašiho střela po zemi z pravé strany skončila jen těsně za zadní tyči plzeňské branky. V 62. minutě další Gašiho ránu z rozehraného trestného kopu soupeři odrazili. A v 70. minutě neuspěl ani Voldán, kterému střelu hlavou zneškodnil brankář hostí. V další fázi zápasu k vyloženým gólovkám již nedošlo, a tak se oba soupeři nakonec rozešli smírně.

FA Jablonec – FC Viktoria Plzeň B 1:1 (1:1)

Branky: 14. Gaši - 25. Secký z pen.

Jablonec: Vorel – Bím, Voldán, Karban, Kubík – Gaši, Kubín, Nykrín, Werani (72. Phan) – Hanzlíček (80. Fidra), Kubát.

Plzeň B: Sutr – Secký, Borolič, Kulišan, Dvořák (18. Fremr) – Böhm (60. Vonásek I.), Pracht (88. Vonásek J.), Suchý, Šot – Šmíd (88. Dulík), Houdek (60. Kardoš).


Author Redakce
Sdílet článek