Article image

Pojeďte na výjezd do Teplic! Bus je zdarma

Team logo Team logo
FK Teplice FK Jablonec
0:1
FORTUNA:LIGA skupina o zachránu, 3. kolo so 7. 5. 2022, 16:00
Reportáž

Ve 3. kole skupiny o záchranu nás čeká zápas v Teplicích v sobotu 7. května od 16 hodin. Pojeďte na společný autobusový výjezd podpořit naše hráče! Cestu máte od nás zdarma!

PRVNÍ BUS JE ZAPLNĚNÝ! ZAPLNÍME I DRUHÝ? 

Jak všichni víme, hrajeme teď zápasy o všechno! A rozhodli jsme se vám jako poděkování za podporu zajistit dopravu na zápas do Teplic na náklady klubu. Na vás tedy jen bude koupit si lístek do sektoru hostů a fandit našim klukům v důležitém boji.

JAK SE PŘIHLÁSIT?

Stačí poslat e-mail na adresu fanousci@fkjablonec.cz a uvést své jméno a příjmení (podle seznamu se bude kontrolovat počet účastníků v den odjezdu). O platné rezervaci budete následně informování e-mailem. Možnost rezervací je do naplnění kapacity autobusu. PRVNÍ AUTOBUS JE JIŽ PLNÝ, A PROTO JSME PŘIDALI I DRUHÝ! 

KDY SE JEDE?

V sobotu 7. května je sraz ve 12:15 na parkovišti u hlavního vstupu na Stadion Střelnice (u oštěpu). Odjezd je plánovaný ve 12:30. 

VSTUPENKY NA ZÁPAS

Vstupenky na zápas jsou již nyní v prodeji on-line (NAKUPUJTE VSTUPENKY ZDE) a jejich cena je 110 Kč (v den zápasu 150 Kč).  

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ!

Budeme moc rádi, když se v Teplicích potkáme v co největším počtu. Tím, že je doprava zdarma, tak platí pro rezervaci místa jednoduché pravidlo - rezervace je závazná, i když je zdarma, takže kdo si napíše, že chce jet, neměl by nechat své místo propadnout (omluva z výjezdu je možná do čtvrtka 5. května, aby bylo možné uvolněné místo ještě obsadit). Pokud se někdo na odjezd nedostaví bez omluvy, bude k tomu přihlédnuto v budoucnu při pořádání jiných výjezdů. Děkujeme za pochopení.


Author Martin Bergman
Sdílet článek