Article image

Utkání se Spartou je odloženo kvůli sněhu!

Team logo Team logo
FK Jablonec AC Sparta Praha
1:1
FORTUNA:LIGA, 22. kolo st 9. 3. 2022, 18:30
Reportáž

Utkání 22. kola FORTUNA:LIGY mezi FK Jablonec a AC Sparta Praha bylo kvůli vydatnému spadu sněhu během nedělního rána odloženo. Náhradní termín zatím nebyl stanoven.

"V Jablonci napadlo během noci a nedělního rána mezi 15 a 20 centimetry sněhu. Vytápění sice běží naplno již delší dobu, ale vlivem tajícího sněhu je hrací plocha téměř celá pod vodou. S ohledem na zdraví hráčů nelze utkání odehrát v řádném termínu," popisuje ranní události tiskový mluvčí klubu Martin Bergman.

Ligová fotbalová asociace rozhodla o odložení utkání po kontrole hrací plochy, o náhradním termínu zatím nebylo rozhodnuto.

"Mrzí nás to, měli jsme nějaký rytmus. Myslím si, že rozhodl rozum. To, co se tady událo od rána řekněme od tří hodin tak nikdo z nás nečekal. Hřiště by bylo totálně zničené a nepomohlo by to ani jednomu týmu. To, co všichni říkají, že to nevyhovuje Spartě, tak my taky chceme hrát na dobrém terénu, hráči jsou v tomhle stejní. Počasí je tady teď momentálně hodně špatné, v průběhu dne má ještě hodně pršet. Takže aby se prezentoval fotbal dobrými terény, tak je to rozumné řešení," konstatuje trenér Jablonce Petr Rada. 

Zakoupené vstupenky zůstanou v platnosti také na náhradní termín. Jakmile bude náhradní termín znám, budeme fanoušky spolu se Spartou informovat na svých komunikačních kanálech.


Author Martin Bergman
Sdílet článek