Article image

Žíla : "Nedáváme branky"

Team logo Team logo
FK Teplice FK Jablonec
1:0
Gambrinus liga, ne 12. 8. 2007, 20:15
Reportáž

Tiskový mluvčí FK Jablonec Jan Žíla byl spokojen s hrou ve druhé půli. Ke spokojenosti však chyběl klid a důraz v koncovce, který nás připravil o první podzimní body.

Honzo, Vy jste po delší době vyjel za naším mužstvem ven, ale výkon našeho mužstva asi stále není optimální. Nebo jste to viděl jinak?
Já s Vámi asi nebudu souhlasit. Myslím si, že v 1.poločase to nebyl až tak dobrý výkon, ale v druhém poločase se mi to nezdálo až tak tragické. Měli jsme velikou smůlu při našich dvou šancích, ale skvělý brankář Slavík je skvěle zlikvidoval. Jinak si myslím, že jsme tady neměli prohrát, protože Teplice byly horším týmem, líp jsme kombinovali a poté, co domácí museli hrát o deseti lidech,tak toho moc nevymysleli. Bohužel pro nás mají skvělého Martina Fenina, který dělal naší obraně veliké problémy a dal jediný gól a jejich výkon držel nad vodou i velmi dobře hrající nestárnoucí Verbíř. Bohužel, stejně jako se Slávií jsme nedali branku, což je alarmující.

Ovšem hrát 7O.minut proti deseti, to jsme využít měli.
To s Vámi naprosto souhlasím. Teplice jsme hlavně ve druhé půli přehrávali, ale bylo to pouze na šestnáctku a tam jsme toho moc nevymysleli. Za první poločas jsme jen jednou vystřelili na branku, ve 2.půli to už bylo daleko lepší i díky tomu, že jsme dvakrát vystřídali a hra dopředu se oživila. Ale opět se vracím k našim šancím, takové musíme proměňovat, jedna z nich měla skončit gólem a určitě bychom domů nejeli s prázdnou.

Author Jiří Šálek
Sdílet článek