Article image

V neděli na Duklu přijďte i s dětmi

Team logo Team logo
FK Jablonec FK Dukla Praha
1:1
ePojisteni.cz liga, 6. kolo ne 11. 9. 2016, 17:00
Reportáž

Cesta v neděli odpoledne na Střelnici se určitě vyplatí. Pro Vás i pro Vaše děti jsme znovu připravili spoustu lákadel.

Reprezentační přestávka je za námi a po dlouhých čtyřech týdnech se vrací nejvyšší fotbalová soutěž do Jablonce. Domácí se budou snažit navrátit na úspěšnou vlnu ze startu sezóny a proti Dukle naplno bodovat!  V neděli 11. září ale kromě fotbalu najdete hodně zábavy v ochozech i dětské fanzoně na Střelnici. Předpověď zatím slibuje slunné počasí, takže není proč váhat.

Dětské cyklistické hřiště

Obratnost a technické dovednosti na jízdním kole si mohou v neděli vyzkoušet všechny děti, které zavítají na zápas s Duklou. V dětské fanzoně za hlavním vstupem před zápasem vyroste moderní cyklistické hřiště. Děti si budou moci před i během zápasu vyzkoušet své dovednosti na mobilních překážkách pod dohledem profesionálních instruktorů společnosti FitKids z Jablonce. Jízdní kola budou samozřejmě k zapůjčení na místě, není proto nutné si brát na Střelnici vlastní. Každé dítě se rádo hýbe a u nás tu možnost najde i během fotbalového ligového utkání. Dětem bude jistě také pomáhat sovička Jizerka, která si už jízdu na kole také vyzkoušela.

Předměty do školy v akci ve fanshopu

Stejně jako v minulém utkání jsme i pro zápas s Duklou vybrali předměty, které budou pouze v neděli 11. září k zakoupení s výraznou slevou. V kamenném fanshopu na Střelnici si budete moci pořídit věci pro děti do školy jako např. penál či látkový sáček s motivem sovičky Jizerky nebo batůžek NIKE. Na takto zlevněné předměty už nebude možné uplatnit další slevu. Fanshop bude otevřen jako vždy od otevření areálu (15:30 hod.) během celého utkání a bude přístupný (hlavním vstupem) i příznivcům z B tribuny.

Dětská fanzona

Kromě jízdy na kole si budou moci děti v naší fanzoně vyzkoušet i další sportovní disciplínu. Lektoři společnosti FitKids vysvětlí zábavnou formou nejmenším návštěvníkům, jak se střílí z luku. Stanoviště lukostřelby se bude nacházet hned vedle dráhy pro cyklisty za hlavním vstupem do stadionu. Na stejném místě se opět společně s maskotem Jizerkou postarají o zábavu pro dětské příznivce naše hostesky. K dispozici bude střelba na branku nebo skákací hrad či Xboxy. Nebojte se proto vzít s sebou na nedělní fotbal své děti. Odnesou si domů balonky nebo si mohou udělat památeční fotku s naším oblíbeným maskotem - sovičkou Jizerkou. Pokud přijdete na zápas s dětmi bez vstupenek, doporučujeme pak zakoupit na pokladně lístky do rodinného sektoru, který se nachází hned v krajním sektoru A na hlavní A tribuně.

Podpořit náš tým přijde i Milan Fukal

Patronem utkání proti Dukle Praha bude jablonecký odchovanec a velký patriot Milan Fukal. Krátký rozhovor s ním najdete v zápasovém bulletinu a před utkáním i v poločase ho také uslyšíte v živém rozhovoru z hrací plochy.


Autogramiáda vybraných hráčů A týmu

Těsně před začátkem utkání proběhne krátká autogramiáda vybraných hráčů FK Jablonec. Kluci už mají k dispozici nové kartičky pro sezónu 2016/17, a tak si můžete dojít pro podpis svých oblíbených hráčů. Autogramiáda začne v 16:20 hodin a bude probíhat na kraji dětské fanzony za hlavním vstupem do stadionu. Hráčské obsazení autogramiády zůstane do poslední chvíle překvapením.

Informace pro diváky z B tribuny

Po zkušenostech z prvních dvou zápasů letošní sezóny proti Karviné a Slovácku jsme přijali několik opatření u vstupů na B tribunu. U horního vstupu z jižní strany budou v provozu dvě pokladny. Levá pokladna č. 4 bude určena jen divákům, kteří budou mít zájem o vstupenky za plnou cenu bez výběrů místa. V případě, že budete chtít využít některou ze slev na vstupném (seniorská, studentská dětská apod.), použijte prosím pokladnu č. 5 (vpravo blíže k sektoru hostů). Přesto doporučujeme všem příznivcům přijít k pokladnám na Střelnici s předstihem, případně využít také horní vchod B tribuny od jižní strany anebo si zajistit vstupenky v předprodeji online.

Zápas s Duklu v rámci ligového projektu Můj první gól

Podpořit začínající fotbalisty a fotbalistky na startu jejich kariéry a přivést k fotbalu co nejvíce malých dětí. Nejen to, si klade za cíl kampaň FAČR, Můj první gól. A právě tomuto projektu se bude věnovat 6. kolo ePojisteni.cz ligy, kterým se k němu připojuje i všech šestnáct klubů nejvyšší domácí soutěže.

To symbolicky stvrdí při předzápasových nástupech, kdy je doprovodí malé děti v tričkách s logem kampaně. Náborovou akci „Můj první gól“ Evropská fotbalová unie (UEFA) ocenila jako nejlepší Grassroots projekt roku 2015 v rámci všech jejích členských zemí.

Nábor do přípravky FK Jablonec pro chlapce i dívky narozené v letech 2009, 2010 a 2011 se bude konat v úterý 20.9.2016 od 17:00 hodin na hlavním stadionu Střelnice.


Author Štěpán Hanuš
Sdílet článek