Article image

Jablonec v deštivé přípravě porazil Žižkov 2:1

Reprezentační pauzu vyplnili jablonečtí fotbalisté přípravným zápasem na půdě druholigové Viktorie Žižkov. Za deštivého počasí si náš tým připsal vítězství 2:1.

Na hlavním stadionu na Žižkově se hrálo za neustávajícího deště. Náš tým měl první poločas ve své režii. Jablonec šel do vedení po deseti minutách hry, kdy po Tchanturishviliho přihrávce pálil z první gólově útočník Chramosta – 0:1. Ve 25. minutě náš tým vedení navýšil, po rohovém kopu napálil do branky Žižkova odražený balon Polidar – 0:2.

Domácí o poločase prostřídali jedenáctky a po změně stran přitlačili náš tým. Výsledkem byla kontaktní branka Pražanů z kopačky Petráka na konečných 1:2.

Trenér Kozel byl po zápase spokojený a kvitoval pozvánku k zápasu od druholigového soupeře. Zahrát si na dobrém hlavním mohli i další hráči, kteří zatím nedostávají větší minutáž. V dalším týdnu už se příprava našeho týmu bude zaměřovat na blížící se domácí ligový šlágr s vedoucím týmem soutěže Slavií Praha.

FK Viktoria Žižkov – FK Jablonec 1:2 (0:2)

Branky: 52. Petrák - 10. Chramosta, 25. Polidar

Sestava FK Jablonec: Mihelak (Kotlín) – Štěpánek, Tekijaški (45. Souček), Cedidla – Tchanturishvili (65. Success Makanjuola), Nardini, Fortelný, Polidar (65. E. Malý) – Alegue (65. Beran), Schánělec (65. Puškáč), Chramosta (80. Velich).

FOTO: Svatopluk Samler


Author Jan Bendl
Sdílet článek