Article image

Stáhni si mobilní aplikaci FK Jablonec!

FK Jablonec ve spolupráci s ENIGOO připravil pro fanoušky mobilní aplikaci. Zjednodušte si vstup na stadion nebo nákup vstupenek na domácí zápasy Jablonce!

S mobilní aplikací FK Jablonec vám již neunikne žádná novinka z klubu, ale především budete mít pořád po ruce permanentky a vstupenky na domácí zápasy na Střelnici! Ve vašem chytrém telefonu si můžete uložit kalendář zápasů! Nezapomeňte si povolit upozornění v aplikaci, aby vám neunikla žádná notifikace. Vždy hodinu před výkopem například dostanete do aplikace sestavu pro aktuální zápas.

V mobilní aplikaci najdete také soupisku A týmu, ligovou tabulku, výsledky odehraných zápasů, novinky z webu FK Jablonec a zejména vaše permanentky a vstupenky na zápasy.

Aktuální verze mobilní aplikace je k dispozici pro zařízení s operačním systémem iOS a Android. Po testování a opravách minulých chyb by aplikace měla být již plně funkční. Po nainstalování nezapomeňte povolit v zařízení příchozí upozornění. V případě nějakých chyb nebo nedoručování upozornění, prosím napište mail na adresu fanousci@fkjablonec.cz. Děkujeme! Zpětná vazba je pro nás důležitá.



Jak používat aplikaci FK Jablonec?

1. Přihlášení do aplikace:

Pokud ještě nemáte vytvořený účet, tak se zaregistrujete a poté se přihlásíte do aplikace

2. Nahrání permanentky do aplikace:

V dolní liště kliknete na záložku „Karty“

Poté naskenujete QR kód z vaší permanentky a karta se Vám automaticky přidá do aplikace

3. Nákup vstupenek na jednotlivé zápasy:

V dolní liště kliknete na záložku „Vstupenky“

Vyberete zápas

Vyberete si místo

V košíku dokončíte nákup

4. Zápasy, Aktuality, Soupiska:

Na záložce „Více“ naleznete všechny důležité informace o týmu


Author Redakce
Sdílet článek