Article image

Poděkujte s námi legendě Tomáši Hübschmanovi!

Team logo Team logo
FK Jablonec AC Sparta Praha
1:2
Chance Liga, 5. kolo so 17. 8. 2024, 20:00
Reportáž

V české nejvyšší soutěži odehrál Tomáš Hübschman celkem 365 zápasů, a to v dresu Jablonce a Sparty. Přijďte v sobotu před výkopem zápasu Tomášovi poděkovat za jeho krásné roky v Jablonci a skvělou fotbalovou kariéru.

Právě souboj Jablonce se Spartou je na programu v 5. kole Chance Ligy na Střelnici. Hrát se bude v sobotu 17. srpna od 20:00. A před výkopem zápasu společně se Spartou poděkujeme našemu bývalému kapitánovi a klubové legendě Tomáši Hübschmanovi.

S kariérou se loučí mistr české ligy se Spartou, osminásobný mistr Ukrajiny s Šachtarem Doněck, evropský šampion do 21 let, bronzový účastník ME 2004 v Portugalsku a vítěz Poháru UEFA. Na klubové scéně v soutěžích UEFA nasbíral 130 startů (80 Šachtar, 29 Sparta, 21 Jablonec). Víc má z českých hráčů jen legendární brankář Petr Čech (136). Tomáš Hübschman také navlékl v 58 zápasech dres se lvíčkem na prsou a vstřelil jednu reprezentační branku. A k tomu všemu přidal ještě deset krásných let na Ukrajině v Šachtaru Doněck.

Přijďte společně s námi poděkovat kapitánovi za jeho skvělou kariéru, během které posbíral řadu ocenění a úspěchů, ale zejména byl a je stále vzorem pro mladší fotbalisty, kteří by jednou mohli dosáhnout podobných úspěchů, jako on.

V sobotu před výkopem se uskuteční na hrací ploše slavnostní ceremoniál, při kterém za účasti vzácných hostů poděkujeme Tomáši Hübschmanovi. Buďte u toho s námi!


Author Redakce
Sdílet článek