Article image

Tohle není o terénu, zlobil se Látal po minele vlastního brankáře

Team logo Team logo
FK Jablonec FK Mladá Boleslav
1:1
FORTUNA:LIGA, 30. kolo ne 28. 4. 2024, 15:00
Reportáž

Velká chyba jabloneckého brankáře Jana Hanuše, byla tématem pozápasových rozhovorů po skončení zápasu mezi Jabloncem a Mladou Boleslaví. Náš brankář v den svých 36. narozenin v nastaveném čase špatnou rozehrávkou připravil Boleslavi jednoduché vyrovnání a duel nakonec skončil remízou 1:1.

Hostující kouč David Holoubek bod ze Střelnice bral. „Chci začít něčím pozitivní a tím dnes bylo hezké počasí a fakt, že jsme tu měli skvělé fanoušky. Dál už toho pozitivního moc nebylo. Bylo to podprůměrné ligové utkání. Hráli jsme proti hodně houževnatému soupeři, který zlobil náběhy za obranu a zkušeně bránil. Měli jsme si s tím poradit. Jenže náš výkon byl velice slabý. Jsem aspoň rád za to, že hráči co utkání dohrávali, šli alespoň za tou remízou. Jsem rád, že neodjíždíme s prázdnou. Je to pro nás ale zvednutý ukazováček. Takovým způsobem hry neuspějeme nikde. Musíme předvádět lepší výkony. Myslím, že to cítí kabina i my v realizačním týmu,“ uvedl kouč Mladé Boleslavi a pokračoval. „Celkově to bylo velmi slabé utkání, vysoce ovlivněné stavem hrací plochy, která měla těžko co společného s ligovou úrovní. Na tomhle se nedá hrát fotbal,“ dodal Holoubek.

Domácí lodivod Radoslav Látal těžko kousal ztrátu dvou bodů po chybě vlastního brankáře těsně před závěrečným hvizdem. „Ještě teď nemůžu uvěřit tomu, co se stalo v devadesáté minutě. Tohle není o terénu, stačilo do toho kopnout, nic jiného. Sráží nás chyby, tak jako celou sezonu. Jako už po několikáté jsme ztratili zápas. Měli jsme na Boleslav něco nachystaného a devadesát minut jsme to plnili. Dali jsme vedoucí gól a do defenzívy jsme pracovali velmi dobře. Klukům toho nemůžu moc vytknout. Tak kvalitní mužstvo jako Boleslav jsme do ničeho moc nepustili. Bohužel, stalo se to, co se stalo,“ nechápavě kroutil hlavou jablonecký trenér.


Author Jan Bendl
Sdílet článek