Article image

Nedělní zápasový program pro děti!

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Baník Ostrava
2:3
FORTUNA:LIGA, 27. kolo ne 7. 4. 2024, 15:00
Reportáž

Před výkopem utkání FK Jablonec - FC Baník Ostrava si mohou návštěvníci užít plno zábavy ve fanzoně u hlavního vstupu stadionu Střelnice. Nezapomeňte, že děti mají vstup na utkání ZDARMA!

Na utkání proti Baníku Ostrava jsme připravili akci pro naše mladší fanoušky. V našem ceníku mají děti do 140 cm poloviční vstupné na zápasy, ale na nedělní duel s Baníkem MAJÍ DĚTI VSTUP ZDARMA! To samozřejmě platí také pro fanoušky Baníku, kteří přicestují na nedělní zápas.

VSTUPENKY ONLINE

Doprovodný program pro děti

V něděli se mohou děti a dospělí těšit na zábavný doprovodný program před výkopem zápasu s Baníkem. U hlavního vstupu stadionu Střelnice bude připravena fanzona, kde najdete oblíbené atrakce a soutěže! Na co se můžete v neděli od 14:00 u hlavního vstupu stadionu Střelnice těšit?

  • fotbal šipky se soutěží o poukazy na občerstvení a slevu na dres ve fanshopu!
  • autogramiáda hráčů A týmu
  • skákací hrad
  • velká nafukovací skluzavka
  • malování na obličej
  • maskot sovička Jizerka

FOTBAL ŠIPKY

NAFUKOVACÍ ATRAKCE PRO DĚTI

AUTOGRAMIÁDA HRÁČŮ

ROZŠÍŘENÁ NABÍDKA OBČERSTVENÍ U FANZÓNY

Organizované skupiny mládežníků

Pro kluby mládeže z našeho regionu nabízíme možnost společného sledování zápasu na Střelnici. Pokud mají organizované skupiny týmů mládeže s trenéry zájem navštívit FORTUNA:LIGU na Střelnici, stačí nám dát vědět a domluvit se. Rádi vás na Střelnici přivítáme! V případě zájmu pište co nejdříve mail na oddělení ticketingu na adresu lukas.pliva@fkjablonec.cz.

PARKOVÁNÍ

Ulice Vrkoslavická bude v den zápasu uzavřena, nebude tedy možné parkovat nad stadionem Střelnice směrem na Vrkoslavice. K parkování doporučujeme využít parkoviště u Kauflandu a následně vyjít pěšky k příslušné pokladně nebo vstupu.

PLÁN STADIONU STŘELNICE

Abyste našli správný vstup na Stadion Střelnice, mrkněte se na plánek níže.


Author Redakce
Sdílet článek