Article image

Na Karvinou je vstup za dvacku!

Team logo Team logo
FK Jablonec MFK Karviná
0:0
FORTUNA:LIGA, 19. kolo so 16. 12. 2023, 15:00
Reportáž

Na poslední domácí zápas roku 2023 jsme si pro vás připravili speciální akci na vstupenky pro utkání s Karvinou. Jako poděkování za celoroční přízeň jsme připravili symbolické vstupné 20 Kč.

Utkání s Karvinou je posledním zápasem roku 2023 pro FK Jablonec. A jde o zápas velmi důležitý, protože ho chceme zvládnout za tři body a přiblížit se tak vyšším pozicím v ligové tabulce. A jako poděkování za přízeň v celém roce jsme si připravili speciální akci na cenu vstupenek - na Karvinou za dvacku!

Vstupenky do všech sektorů (vyjma VIP vstupenek) pořídíte na poslední domácí ligové utkání za 20 Kč. Uvědomujeme si, že postavení Jablonce v ligové tabulce není takové, jaké bychom si všichni představovali, a proto bychom vás také chtěli motivovat k návštěvě stadionu Střelnice a podpoře našich hráčů v důležitém zápase proti Karviné.

KOUPIT VSTUPENKY

Vstupenky jsou v prodeji jak online v síti Ticketstream, tak budou samozřejmě k dispozici také v den utkání na pokladnách stadionu Střelnice. Zvýhodněná cena se samozřejmě týká také sektoru hostů pro fanoušky Karviné. Přijďte s námi uzavřít rok 2023 a podpořit naše hráče v důležitém souboji. Budeme se na vás těšit na Střelnici!


Author Redakce
Sdílet článek