Article image

Látal: Byli jsme píchlí, Sparta rozhodla v prvním poločase

Team logo Team logo
AC Sparta Praha FK Jablonec
3:0
FORTUNA:LIGA, 18. kolo so 9. 12. 2023, 15:00
Reportáž

Jablonecký kouč Látal po zápase na Letné žehral především na bídný první poločas, v kterém úřadující mistr rozhodl o svém vítězství.

Jablonecký kouč Radoslav Látal měl starosti už při sestavování základní jedenáctky pro sobotní utkání. „Měli jsme problémy se sestavou. Hrát nemohli Souček a Polidar. Těsně před startem nám vypadl navíc Chramosta. Měli jsme v týmu i nějaké střevní potíže a trochu na nás dolehlo i to dohrávané středeční utkání s Teplicemi,“ uvedl jablonecký kouč.

Náš tým inkasoval tři rychlé góly už během prvního poločasu. „První poločas jsme absolutně nezvládli. Byli jsme takový píchlí, odevzdaní a pomalí v meziprostorech. Vůbec jsme tam nedostupovali hráče, to byl velký problém, protože pak jsme propadali v obranné fázi. Nebyli jsme agresivní a málo jsme běhali. Sparta rozhodla brzy a bylo po zápase,“ stěžoval si náš lodivod.

Po změně stran už byl Jablonec nebezpečnější, i když se gólu nedočkal. „V druhém poločase jsme se zvedli. Po červené kartě jsme začali hrát. Měli jsme tam nějaké šance a mohli jsme ten zápas zdramatizovat. Jenže finální fáze nebyla dobrá,“ hodnotil sobotní duel na Letné Látal.


Author Jan Bendl
Sdílet článek