Article image

Dorost remizoval se Slovanem v posledním přípravném zápase

V posledním přípravném utkání před zahájením soutěže remizoval dorost FA Jablonec U19 v Liberci s tamním Slovanem 3:3 (1:3). V prvním poločase jablonečtí dokázali rychle reagovat na vedoucí gól domácích, ale na další dva už ne. Dvougólový náskok se Jablonci podařilo se srovnat zlepšenou hrou ve druhé půli.

Do vedení šli liberečtí v 16. minutě, když jablonečtí nedokázali odrazit míč do bezpečí a ten se dostal k volnému hráči, který snadno skóre zápasu otevřel. V 18. minutě bylo srovnáno po rohu Vopata z pravé strany a střelou z hlavy Špringla na zadní tyči. V 32. minutě neuhlídali zadáci Jablonce pravou stranu, odkud soupeř ranou po zemi k zadní tyči poslal svůj tým opět do vedení. Za deset minut předvedl Liberec úspěšnou kombinační akci zakončenou třetí brankou v jablonecké síti. V druhém poločase se hosté zlepšenou hrou dostávali více a častěji na polovinu domácích. V 60. minutě Cuc napálil břevno. Za dvě minuty střelou z ostrého levého úhlu poslal Cuc míč na branku, který se s tečí soupeře dostal do sítě. V 69. minutě se o vyrovnání postaral Melka, který prudkou polovysokou střelou namířil míč do domácí sítě potřetí.

FC Slovan Liberec U19 – FA Jablonec U19 3:3 (3:1)

Sestava FA Jablonce U19: Bureš (46.Vorel) – Špringl, Svatý M., Bjaček (46.Voldán), Melka – Novotný, Vopat (57.Koňák) – Čada, Kubín, Rubeš (46.Cuc) – Hanuš (76.Malý)

Branky FA Jablonec U19: 18.Špringl, 62.Cuc, 69.Melka


Author Redakce
Sdílet článek