Article image

Dorost zahájil letní přípravu!

Ve středu 12. července zahájily dorosty U19 a U18 letní přípravu ne nacházející soutěžní sezónu. Po denních trénincích ve Mšeně si v sobotu zajely do Mladé Boleslavi k prvním přípravným zápasům. V pondělí 17. července odjíždějí dorostenci na soustředění do Spořic u Chomutova, kde ve středu sehrají další zápas s Mostem B. V sobotu je pak čeká dvojutkání v Ústí nad Labem.

FK Mladá Boleslav – FA Jablonec U19 3:2 (2:2)

Domácí se ujali vedení v 5. minutě hned z první standardky. Po rohu zprava si nejlépe poradil domácí hráč a k pravé tyči umístil míč do sítě. Druhá branka domácích padla ve 22. minutě, kdy Vorelem vyražený míč soupeř napálil prudce do sítě. Poté Jablonec hru vyrovnal a ve 32. minutě snížil brankou Melky, jehož míč z levé strany se odrazil od zadní tyče do branky. V poslední minutě první půle srovnal Vopat střelou zpoza vápna do pravého růžku domácí branky. Druhý poločas byl už více vyrovnaný, ale bez vyložených gólovek. Až v 89. minutě přišel v jabloneckém vápně faul, který z penalty domácí potrestali jejich vítězným gólem.

Sestava FA Jablonec U19: Vorel (46.Bureš) – Špringl, Svatý M., Svatý K., Melka – Novotný, Vopat – Chlum (46.Čada), Kubín M. (46.Sirůček), Rubeš – Cuc (46.Malý)

Branky FA Jablonec U19: 32.Melka, 45.Vopat

FK Mladá Boleslav – FA Jablonec U18 4:1 (3:0)

Dorost U18 podlehl celku FK Mladá Boleslav 1:4 (0:3). V prvním poločase hra byla oboustranně vyrovnaná, ale jablonečtí inkasovali zbytečné tři góly. Ve druhém poločase domácí přidali čtvrtou branku a Jablonec jen korigoval brankou Horňáčka z přihrávky Hanuše.

Sestava FA Jablonec U18: Dvořák – Conway, Klucký, Voldán, Duštíra – Horňáček, Nguyen – Finnimore, Samodeyko, Hanuš – Čejchan

Střídali: Svoboda, Holý, Macháček, Rada



Author Redakce
Sdílet článek