Article image

Starší dorost v posledním domácím zápase zvítězil 2:1!

V posledním domácím soutěžním vystoupení v rámci Českém ligy zvítězil starší dorost Jablonce nad FC Táborsko 2:1 (1:0), když vítězný gól vsítil až v nastaveném čase. Pokud by jablonečtí využili některou z předešlých gólovek, mohlo být o výsledku rozhodnuto daleko dříve.

Už ve 2. minutě po rohovém kopu ve vápně nekrytý Vopat branku přestřelil. V 10. minutě Palánův rohový kop z pravé strany usměrnil Hanzlíček do sítě – 1:0. Ve 14. minutě našel Palán ve vápně volného Vopata, který však pálil jen do gólmana. Hosté měli příležitost v 19. minutě, kdy po zemi Fulei poslal míč těsně vedle pravé tyče Vorelovy branky.

Ve 48. minutě Phan trefil břevno. V 57. minutě musel Vorel dvakrát odrážet míč soupeřů po rohovém kopu. V 60. minutě Palánův centr zleva Werani na zadní tyči z voleje poslal jen těsně nad pravý růžek branky hostů. Táborští vyrovnali stav v 64. minutě brankou Hornáta, který se ve vápně nejlépe zorientoval a zavěsil. Domácí se snažili strhnout vedení na svou stranu, ale do šancí se dostali až v závěru utkání. V 87. minutě pálil z dálky Novotný těsně nad branku. Za minutu Weraniho rána po zemi se odrazila od pravé tyče. Rozhodnutí přišlo v nastaveném čase. Werani zprava namířil míč k pravé tyči branky hostů, kde Hanzliček zblízka dopravil míč do sítě.

FA Jablonec – FC Táborsko 2:1 (1:0)

Sestava FA Jablonec: Vorel – Werani, Voldán, Svatý M., Kubík – Novotný, Vopat, – Phan, Kubín M. (73.Kubín T.), Palán – Hanzlíček

Branky FA Jablonec: 10. a 90+2.Hanzlíček

Sestava soupeř: Mrzena – Virt (76.Packa), Hornát, Kotrč, Soukup – Mahi (88.Liška), Mareš, Rataj, Mára (76.Nedvěd) – Pokorný, Fulei



Author Redakce
Sdílet článek