Article image

Trenérský štáb posílil asistent Jiří Saňák

Od nové sezony se náš tým trenérů rozšíří o nového člena. Novým asistentem trenéra Jaroslava Šilhavého se stává Jiří Saňák, trenér s dvacetiletou praxí.

Během letní přestávky klub pracoval nejen na doplnění hráčského kádru, ale také týmu trenérů. Od ligového dorostu U19 v Mladé Boleslavi přišel Jiří Saňák, držitel trenérské profi licence UEFA od roku 2008. Působil také u reprezentace U19 pod trenérem Miroslavem Koubkem a Pavlem Hoftychem, dále u reprezentace U18 s Jaroslavem Hřebíkem. Tam trénoval i našeho záložníka Martina Pospíšila.

Nyní se připojuje k našemu ligovému týmu a bude s trenéry usilovat o co nejlepší výsledky v lize a evropských pohárech. „Oslovili mě Jarda Šilhavý s Jirkou Chytrým, že by chtěli posilu a rozšířit realizační tým. Já jsem neváhal a nabídku jsem hned přijal. Je to pro mě lákavé,“ říká Jiří Saňák, který se v minulých letech umístil na špici nejlepších trenérů dorostu v České republice.

Stejně jako náš klub má i Jiří Saňák ty nejvyšší ambice. „Chtěl bych, abychom vytvořili výborný realizační tým, který bude mít jednoznačně rozdělené role, a budeme si je plnit. Budeme pracovat co nejefektivněji, abychom měli co nejvíce úspěchů. Tým v minulém roce předvedl úspěšnou sezonu, tak teď bychom to mohli ještě posunout dál,“ říká asistent trenéra Jaroslava Šilhavého Jiří Saňák.


Author Martin Bergman
Sdílet článek