Article image

Oslabená U17 nestačila na Admiru

Mladší dorost FA Jablonec podlehl vysoko celku FK Admira Praha 0:7, po poločase 0:3. Domácím velmi dobře vycházela střelba, naopak jabloneckým se míč ani přes několik šancí do sítě dopravit nepodařilo.

Domácí šli do vedení už v 9. minutě, kdy odražený míč dopravil do sítě Čepela. V 18. minutě rána Conwaye proletěla nad břevnem domácí branky. Hned nato v 19. minutě Čepela poslal míč přes Špíse podruhé do banky. A Čepela byl úspěšný i potřetí, když zcela volný ve vápně napálil do jablonecké branky centr z trestného kopu z pravé strany. V 39. minutě pálil Conway zprava k levé tyči, ale gólman domácích byl na místě. V 43. minutě zahrával Novotný z hranice vápna trestný kop, který u levé týče brankář vyrazil. V 55. minutě se ve vápně hlavou prosadil Kutílek - 4:0. V 59. minutě Novotného střela jen těsně minula levou tyč. V 68. minutě zazvonilo jablonecké břevno po střele soupeře. V 70. minutě namířil zpoza vápna přesně do pravého růžku Sobotka - 5:0. V 75. minutě zahrával Sobotka rohový kop z pravé strany a trefil z něho přímo zadní tyč a síť - 6:0. Jablonecký Kostka mohl v 78. minutě alespoň čestně uspět, ale jeho únik zneškodnil domácí gólman. Účet zápasu uzavřel v 86. minutě svou třetí brankou Sobotka, který využil vysunutého postavení Špíse a obloukem pod břevno poslal míč do branky.

FK Admira Praha - FA Jablonec U17 7:0 (3:0)


Sestava FA Jablonec: Špís - Kostka, Mejsnar, Hataš, Vopat - Novotný, Jodas - Conway (46.Svoboda), Samodeyko, Duštíra (46.Ondráček) - Rejnart (64.Holý)


Author Redakce
Sdílet článek