Article image

Mladší dorost v závěru přišel o tři body

Přesto, že jablonecký mladší dorost v utkání 22. kola České ligy třikrát vedl, o výhru ho hosté připravili až v samotném závěru tohoto rušného a dramatického zápasu.

Do vedení šli jablonečtí už ve třetí minutě brankou Svobody, který dorazil do sítě míč vyražený brankářem po střele Koňáka. Srovnáno bylo ve 20. minutě, kdy po průniku před branku dal gól Hrubý. Za pět minut Jablonec opět vedl gólem Kluckého. Který z malého vápna hlavou usměrnil míč do sítě. V 27. minutě Dvořák odrazil nebezpečnou ránu Hrubého. Ale v další minutě si už střela Vaňkáta do domácí sítě cestu našla - 2:2. V poslední minutě první půle Karel Svatý hlavou po rohovém kopu těsně minul branku hostů. Ve druhém poločase běhavější hosté měli postupně fyzicky navrch, ale byli to jablonečtí, kteří opět strhli vedení na svou stranu brankou Koňáka v 79. minutě. Bohužel závěrečný tlak Sparty přinesl vyrovnání v 86. minutě a autorem gólu byl Pavlo.

FA Jablonec U17 - AC Sparta Praha B 3:3 (2:2)

Sestava FA Jablonec: Dvořák - Špringl, Klucký, Svatý K., Duštíra - Novotný, Vopat - Kostka (69.Holý), Hataš (75.Conway), Svoboda (83.Samodeyko) - Koňák

Branky FA Jablonec: 3. Svoboda, 25. Klucký, 79. Koňák


Author Redakce
Sdílet článek