Article image

Děti ze školek si zasportovaly s naší akademií

Více jak stovka dětí z partnerských mateřských škol v Jablonci nad Nisou si ve čtvrtek 23. března užila zábavné sportovní dopoledne na Střelnici. Na tréninkovém hřišti s nafukovací přetlakovou halou si děti vyzkoušely plno zábavných cvičení a her.

"Všichni jsme si tuto akci užili. Už teď se těšíme na další takovou společnou akci i s dalšími školkami z regionu," říká trenér naší akademie Jiří Mašek. Bývalý hráč Jablonce také v Jablonci rozjel projekt právě na podporu sportování dětí ve školkách. Aktuálně pravidelně navštěvuje a spolupracuje s deseti školkami v Jablonci nad Nisou.

Za sychravého počasí přišlo do nafukovačky na Střelnici více jak sto dětí ze čtyř mateřských škol z Jablonce a mohly si tak v pohodlí a suchu užít sportování. Pro děti bylo nachystáno několik stanovišť, kde si vyzkoušeli nejen fotbalové, ale různé pohybové a sportovní aktivity. Dětem byli k dispozici také trenéři mládeže, kteří působí ve Fotbalové akademii Jablonec. "Na dnešní akci přijaly pozvání čtyři školky z Jablonce. Rád bych poděkoval mateřským školám Mšeňáček, Muchomůrka, 28. října a Pohoda za zábavné sportovní dopoledne," dodává Jiří Mašek.


Author Redakce
Sdílet článek