Article image

B tým hraje doma se Zápy!

Team logo Team logo
FK Jablonec SK Zápy
3:0
FORTUNA ČFL B, 19. kolo so 25. 3. 2023, 10:15
Reportáž

Zpříjemněte si reprezentační přestávku domácím zápasem našeho B týmu! V sobotu od 10:15 hodin hrajeme proti SK Zápy na umělce v Břízkách.

Svěřenci trenéra Benjamina Vomáčky v minulém kole cestovali do Živanic, kde se již během úvodních minut stalo vše podstatné a jedna branka na každé straně určila konečnou podobu skóre 1:1. Za Jablonec se trefil Oliver Velich, když vyrovnal na 1:1. Bohužel se našim hráčům nepodařilo rozšířit počet skórujících hráčů.

Zápy tento víkend čeká druhé utkání v řadě na hřišti soupeře. V 18. kole totiž Zápy zavítaly do Kolína, druhému týmu třetiligové tabulky. Favorizovaný domácí Kolín se prosadil až ve druhém poločase a uhrál hubenou výhru 1:0.

Co se postavení v tabulce týče, je náš sobotní soupeř favoritem utkání, protože se nachází na 8. místě tabulky s 25 body. Náš Jablonec B je momentálně na 12. pozici s 17 body. "První domácí zápas nám nevyšel, takže teď chceme doma potvrdit bodový zisk ze Živanic a naplno bodovat," říká před sobotní bitvou trenér B týmu Benjamin Vomáčka.

Našemu soupeři máme co vracet za podzimní střetnutí v Zápech. Tam utkání směřovalo do remízy 1:1, když v 80. minutě vyrovnal Jan Vošahlík na 1:1, nicméně v 93. minutě z přísné penalty domácí rozhodli o vítězství 2:1.

Utkání 19. kole FORTUNA ČFL skupiny B FK Jablonec - SK Zápy startuje v sobotu 25. března v 10:15 na UMT Břízky.


Author Redakce
Sdílet článek