Article image

Mladší dorost remizoval s Pískem 2:2

V prvním jarním soutěžním zápase remizoval dorost FA Jablonec U17 s FC Písek 2:2 (1:0), když o výhru přišel až v nastaveném čase.

FA Jablonec U17 - FC Písek 2:2 (1:0)

V prvním poločase se Jablonec ujal vedené ve 42. minutě branku Svobody, který skóroval po průniku do vápna soupeře. Po obrátce v 58. minutě se střela Duštíry odrazila od pravé tyče branky hostů. V 60. minutě šanci soupeře zachraňoval až brankář Špís. Druhá branka do sítě hostů padla v 64. minutě po rychlém brejku a přečíslení domácích, který zakončil gólem Rejnart. V závěru hosté zvýšili úsilí ke skórování, z čehož v 80. minutě padla i branka, o kterou se po centru z trestného kopu od levé postranní čáry zasloužil Mařík. Kontaktní branka písecké ještě více povzbudila ve snaze alespoň vyrovnat stav. V 89. minutě ještě Špís s zneškodnil únik soupeře. V 90. minutě zahrával Písek gólmanem trestný kop prakticky ze středu hřiště, který jablonečtí ještě dokázali odvrátit. V 92. minutě obdobná situace - trestný kop opět rozehrával brankář hostí, míč se ze skrumáže v domácím vápně vynořil vpravo, kde ho osamocený Pinera umístil do sítě.

Sestava FA Jablonec U17: Špís - Conway (65.Qualizza), Klucký, Novotný, Duštíra - Vopat, Hataš - Holý, Svoboda, Kostka - Rejnart (74.Mihalo)


Branky FA Jablonec U17: 42.Svoboda, 64.Rejnart


Author Redakce
Sdílet článek