Article image

Organizovaný výjezd na Slavii

Připojte se k organizovanému výjezdu na Slavii

Hned v prvním jarním utkání se představíme na horké půdě v pražském Edenu. Pojeďte nás podpořit organizovaným autobusovým výjezdem společně s dalšími fanoušky.

K utkání, které odehrajeme se Slavii 29. 1. od 15:00 je možné využít společné autobusové dopravy, jejíž cena je 250,- Kč. Vstupenka není v ceně zahrnuta a každý účastník si vstupenku do sektoru hostů pořizuje sám po vlastní ose. Upozorňujeme, že vstupenky do sektoru hostů je možné zakoupit pouze online. V den utkání nebude pokladna u sektoru hostů otevřena.

Vstupenky na utkání je možné zakoupit na tomto odkaze: https://www.ticketportal.cz/event/SK_Slavia_Praha_FK_Jablonec?idpartner=410

Po kliknutí na odkaz je nutné se přihlásit k účtu v systému Ticketportal. Pokud účet ještě nemáte, je nutné si nejdříve vytvořit registraci. Poté zadejte přístupový kód "Jablonec" a následně vám bude umožněno provést nákup. Cena vstupenky do sektoru hostů je 260,- Kč (vstupenka není zahrnuta v ceně dopravy, a je tedy nutné si ji pořídit po vlastní ose).

Odjezd autobusu z Jablonce je naplánován na 12:30. Veškeré důležité informace vám budou zaslány po vyplnění přihlašovacího formuláře, který naleznete níže.



Author Redakce
Sdílet článek