Article image

Jablonec pokračuje v zimní přípravě

Svěřenci trenéra Davida Horejše se v úterý 3. ledna opět sešli na Střelnici. Hráče teď čeká týden v Jablonci a následně odlet na herní soustředění do Španělska.

Z kádru chyběli dva hráči. Dion Cools z Jablonce přestupuje do zahraničí a Vladimir Jovović má ještě prodloužené volno. Z rekonvalescentů se do tréninku zapojili další hráči Miloš Kratochvíl a Jakub Martinec. Jan Krob se ještě připravuje individuálně. Nicméně několik hráčů trápí ještě nějaká drobná zranění, takže je potřeba se dát do soustředění pořádně dohromady, abychom se mohli kvalitně připravit na jarní část sezóny.

Bohužel se neodehraje plánované utkání proti Dynamu Drážďany a čekají nás tedy tři přípravné duely na soustředění ve Španělsku. 13. ledna proti FC Sion, 16. ledna proti Diosgyori VTK a 19. ledna proti Puskas Akademia. Přesná místa a časy budou upřesněny před odjezdem na soustředění.

Kádr FK Jablonec pro start zimní přípravy

Brankáři: Jan Hanuš, Adam Richter, Jakub Surovčík.

Obránci: Joshua Akpudje, David Heidenreich, Ishaku Konda, Jan Krob, Jakub Martinec, Matěj Polidar, Daniel Souček, Michal Surzyn, David Štěpánek.

Záložníci: Michal Černák, David Houska, Tomáš Hübschman, Vladimir Jovović, Miloš Kratochvíl, Tomáš Malínský, Dominik Pleštil, Jakub Považanec, Adam Ritter, Pavel Šulc.

Útočníci: Jan Chramosta, Davis Ikaunieks, Vojtěch Patrák, Václav Sejk.



Author Redakce
Sdílet článek