Article image

Organizovaný výjezd do Jelenie Gory

Připojte se k organizovanému výjezdu na přípravné utkání v Jelenie Gore.

Letošní zimní přestávka je i z důvodu aktuálně se konajícího Mistrovství světa v Kataru delší, než bývá obvyklé. Zkraťte si čekání na start ligového jara a pojeďte si užít přípravné utkání s KS Karkonosze Jelenia Gora, které odehrajeme v sobotu 10. prosince za polskými hranicemi.

FK Jablonec a KS Karkonosze Jelenia Gora se rozhodli podpořit několikaleté přátelství fanouškovských skupin obou klubů. Během zimní přestávky jsme se tak s polským celkem dohodli na uspořádání přípravného utkání. Na utkání se chystá také početná skupina našich vlajkonošů, kteří se do Polska vydají po vlastní ose. Nyní bychom rádi nabídli našim fanouškům organizovaný zájezd na toto sváteční utkání, a to především těm fanouškům, kteří běžně na venkovní utkání nejezdí.

Odjezd autubusu je naplánován na sobotu 10. 12. v 09:30. Plánovaný návrat je poté okolo 16.00. Cena zájezdu je 150,- Kč. Vstup na utkání je ZDARMA. Pro přihlášení je potřeba vyplnit přihlašovací formulář, který naleznete níže. Kapacita autobusu je omezena, proto s přihlášením neotálejte.



Author Redakce
Sdílet článek