Article image

Plán přípravy na jarní část sezóny 2022/2023

Ligový podzim je již minulostí a pomalu se rozběhla příprava na jarní část soutěže, která odstartuje na konci ledna 2023.

V týdnu po konci ligy, kdy někteří hráči odcestovali na reprezentační srazy, byl na programu klasický tréninkový týden, kdy ligový tým doplnilo také několik hráčů z B týmu Jablonce.

Od pondělí 21. listopadu mají hráči volno a na začátku prosince se opět sejdou v Jablonci k další fázi přípravy na jarní část sezóny. Hráči, kteří doléčují zranění a chyběli během podzimu, nadále pokračují s kondičním trenérem a fyzioterapeutem ve cvičeních, aby byli připravení na další fáze zimní přípravy, která odstartuje na začátku prosince.

V sobotu 10. prosince nás také čeká první přípravné utkání této zimy. Budeme cestovat do Polska, kde se utkáme od 12 hodin se spřáteleným MKS Karkonosze Jelenia Góra. Hrát by se mělo na hlavním stadionu MKS (adresu stadionu najdete zde).

Hráče během prosincového tréninkového bloku čekají také kondiční a zátěžové testy. Přes svátky pak bude volno a závěrečná fáze zimní přípravy odstartuje podobně jako u dalších ligových týmů 3. ledna. V neděli 8. ledna nás čeká další přípravné utkání v zahraničí. V Drážďanech budeme hrát s Dynamem, přesný čas a místo zápasu bude určeno později. Ve finální fázi přípravy nás čeká také herní soustředění v Marbelle. Na soustředění ve Španělsku se soupeři ještě dolaďují.

Jarní část FORTUNA:LIGY pak startuje na konci ledna, kdy nás čeká venkovní střetnutí se Slavií Praha v Edenu.


Author Martin Bergman
Sdílet článek