Article image

Mladší dorost prohrál s oslabeným soupeřem

Mladší dorost FA Jablonec podlehl v závěrečném podzimním zápase týmu FK Teplice 1:2 (1:1), když ještě v prvním poločase dokázal na vedení soupeře dopovědět. Ve druhém poločase měli domácí více než půlhodinu početní převahu, ale byli to hosté, kterým se podařilo v závěru strhnout vítězství na svou stranu.

Teplice šli do vedení v 18. minutě brankou Přenosila. Ve 27. minutě Karel Svatý vyšel vítězně ze souboje se soupeřem a sám postoupil na branku a vyrovnal. V 30. minutě Dvořák vyrazil na roh nebezpečnou střelu Tvrdíka. Ve 33. minutě Přenosil pálil ve vápně vedle. Za dvě minuty na druhé straně Pálán pronikl do vápna, ale střelu mu gólman hostí odrazil na roh. V 57. minutě srazil kapitán Reynolds unikajícího Koňáka, za což dostal červenou kartu a šel ven. Jablonečtí se s nastalou situací nedokázali vypořádat. Naopak v 70. minutě mohli i inkasovat, kdyby střelu z trestné kopu z předvápna neodrazila zeď. V 76. minutě z dálky prudce vypálil Novotný, ale brankař Teplic byl na místě. V 82. minutě došlo před brankou domácích k nedorozumění gólmana se spoluhráči, čehož využil Přenosil a skóroval podruhé. Zaskočení domácí ve zbývajícím čase reagovat už nedokázali.

FA Jablonec U17 – FK Teplice 1:2 (1:1)

Sestava FA Jablonec U17: Dvořák – Samodeyko, Klucký, Svatý K., Svatý M., - Novotný, Vopat – Svoboda (67.Holý), Duštíra (58.Sirůček), Palán – Koňák (77.Conway)

Branka FA Jablonec U17: 27.Svatý K.


Author Redakce
Sdílet článek