Article image

Změna u kormidla B týmu, rezervu povede Vomáčka s Justem

Těsně před skončením podzimní části třetiligové Fortuna ČFL skupiny B dochází ke změně v realizačním týmu našeho B-týmu.

Našemu rezervnímu týmu se v třetiligové soutěži na podzim příliš nevedlo. Ve čtrnácti odehraných zápasech dosáhl tým pod vedením trenéra Bekakise jen na tři vítězství a čtyři remízy. Celkových třináct získaných bodů prozatím stačí kolo před koncem podzimní části ČFL na průběžnou dvanáctou pozici v tabulce.

Oživení v podobě nového impulzu má do týmu přivést nová trenérská dvojice. Týmu se chopili jako hlavní kouč Benjamin Vomáčka, kterému bude asistovat Josef Just.

Oba trenéři mají bohaté zkušenosti z vlastní hráčské kariéry. Benjamin Vomáčka oblékal dresy Liberce, Baníku, Bohemians, Plzně, Slavie či Slovanu Bratislava. Je majitelem i dvou slovenských titulů s Žilinou a v Jablonci současné době působí jako ředitel mládežnické akademie. Jeho asistent Josef Just hrál ligu za Teplice a Jablonec. Jako trenér působil u jablonecké mládeže, v minulosti už vedl i náš B-tým jako hlavní kouč.

Dosavadní trenéři naší rezervy Džimis Bekakis a René Feri se opět zapojí do dění na mládežnickém úseku FK Jablonec.

B-tým s novými trenéry čeká v posledním podzimním ligovém kole v neděli 13. listopadu těžká prověrka na půdě vedoucí Viktorie Žižkov.


Author Jan Bendl
Sdílet článek