Article image

Diplomatická návštěva z Malajsie

Na nedělním utkání nás návštěvou poctila Charge d'Affairs (vedoucí úřadu) velvyslanectví Malajsie v Praze

Dion Cools se již v Jablonci pomalu, ale jistě aklimatizuje. Svou pozornost nepřitahuje pouze u fanoušků v jeho vlasti. Zájem o něj projevilo také diplomatické zastoupení Malajsie. Na nedělním utkání jsme tak přivítali vedoucí diplomatické mise v Česku.

Paní Farashima Ani Binti Mohd Ali společně s rodinou nejen sledovala střetnutí s Plzní, ale po zápase se rovněž s hráčem setkala. Kromě návštěvy z velvyslanectví na zápas dorazilo také několik malajských fanoušků, kteří v současné době studují v Praze a v Hradci Králové.

"Sport je důležitá součást života. Nejen my na ambasádě, ale také většina Malajců milujeme sport, zvláště fotbal. Náš národní tým má velkou podporu fanoušků a jsme rádi, že jsme mohli fandit také přímo v Jablonci. Dion Cools je jedním z nejlepších hráčů, které Malajsie má malajský národní tým je velmi hrdý, že je jeho součastí. Jsem moc ráda za jeho práci, kterou odvádí," říká vedoucí úřadu velvyslanectví Malajsie v Praze, která svou zemi diplomaticky zastupuje od loňského dubna.

Děkujeme za Vaši návštěvu a budeme se těšit na budoucí setkání s Vámi a celou Vaší rodinou!




Author Tisková zpráva
Sdílet článek