Article image

U10 slaví postup do celorepublikového finále PLANEO CUPU!

V pondělí se u nás v Jablonci nad Nisou konal kvalifikační turnaj o postup do celorepublikového finále kategorie U10. Naši kluci kvalifikaci zaslouženě vyhráli a zajistili si postup. Finálový turnaj se bude konat v květnu 2023!

,,Postup do celorepublikového finále z 1. místa z tak nabité skupiny nás těší. Mnohem větší radost nám ovšem udělal individuální i týmový výkon hráčů. V zápasech se objevují principy, na které jsme s trenéry důslední na tréninku. Ať už je to odvaha na míči, hledání volného prostoru, kontrola prostoru , komunikace a co nejrychlejší zisk balónu při ztrátě a vysoká, odvážná hra brankáře v útočné fázi. Soupeři to s námi měli těžké. Skupinu jsme vyhráli zaslouženě a na kluky jsme pyšní. Užíváme si to, není nic víc než radost při vstřeleném gólu a vítězný pokřik po vyhraném zápase. Proto ten fotbal děláme." Takto postup do celorepublikového finále okomentoval trenér Honza Špiroch.

Nominace: Fululis Janis, Georgiev Matyas, Gladkov Alexej, Helcet Jakub, Oleníček Oskar, Škvor Jan, Tůma Vít, Zavadil Matyáš, Stránský Štěpán

Trenéři: Jan Špiroch, Martin Škvor, Lukáš Zavadil

Klukům ještě jednou moc gratulujeme a v květnu budeme držet palce!


Author Redakce
Sdílet článek