Article image

Na Spartu více jak polovina kapacity Střelnice!

Team logo Team logo
FK Jablonec AC Sparta Praha
1:1
FORTUNA:LIGA, 22. kolo st 9. 3. 2022, 18:30
Reportáž

AKTUALIZACE: V neděli 20. února hrajeme na Střelnici proti Spartě! Jako každou sezónu se můžeme těšit na vybroušený zápas plný emocí, ale především se můžeme těšit na větší kapacitu stadionu!

S účinností od 22. kola FORTUNA:LIGY totiž začnou platit nová opatření Ministerstva zdravotnictví ČR a na ligové stadiony bude moct přijít o několik tisíc fanoušků víc! V praxi to znamená, že se může obsadit 1000 sedaček a ze zbylé kapacity dalších 50% míst k sezení.

A nás čeká velmi těžký boj proti Spartě, takže se nám vydatná podpora v hledišti bude náramně hodit! Proti Spartě se nám doma v posledních letech vcelku daří a chceme na to navázat také ve 22. ligovém kole.

Majitelé všech permanentek 2021/2022 mají samozřejmě vstup zdarma, pro ostatní fanoušky jsou v prodeji vstupenky - standardní vstup 200 Kč, zlevněná pro ženy, studenty a důchodce za 100 Kč a dětské vstupenky za 50 Kč. Z bezpečnostních důvodů není spuštěn online prodej.

AKTUALIZOVANÉ INFORMACE od Policie ČR: Na utkání 22. kola FORTUNA:LIGY FK Jablonec - AC Sparta Praha bude pro VŠECHNY MAJITELE PERMANENTEK OTEVŘENA POUZE TRIBUNA A. Tedy i majitelé permanentek z tribuny B budou mít místa na hlavní tribuně A - VÝCHOD, tedy podobně, jako tomu bylo dosud při více omezené kapacitě. Rozhodla o tom Policie ČR z bezpečnostních důvodů, protože část tribuny B bude využita také pro příznivce Sparty.

Vstupenky budou v prodeji v den zápasu od 13:30 hodin na hlavních pokladnách stadionu Střelnice a pokladně u tribuny B. V týdnu před utkáním jsou vstupenky v prodeji také přímo na stadionu každý všední den od 7:00 do 15:00! 

Další důležitou novinkou je konec povinnosti prokazovat se při vstupu na stadion certifikátem o bezinfekčnosti! Stále však platí povinnost mít na tribuně nasazen respirátor.


Author Martin Bergman
Sdílet článek