Article image

Plná kapacita také na zápas s Bohemians!

Team logo Team logo
FK Jablonec Bohemians Praha 1905
2:2
FORTUNA:LIGA, 3. kolo ne 8. 8. 2021, 16:00
Reportáž

Od neděle 1. 8. 2021 vešla v platnost nová opatření pro pořádání hromadných sportovních akcí a díky tomu můžeme na Střelnici dát do prodeje kompletní kapacitu hlediště!

Diváci tak mohou na zápas 3. kola FORTUNA:LIGY přijít v plném počtu za dodržení stávajících podmínek s potvrzením bezinfekčnosti u vstupu na stadion - kompletní očkování, PCR test, antigenní test nebo potvrzení o prodělání nemoci.

<#buttonLong>ONLINE PRODEJ VSTUPENEK<#/buttonLong>

PODMÍNKY BEZINFEKČNOSTI

Splnění podmínek bezinfekčnosti se prokazuje:

  • osoba absolvovala nejdéle před 7 dny RT-PCR vyšetření na přítomnost viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem, nebo
  • osoba absolvovala nejdéle před 72 hodinami POC test na přítomnost antigenu viru SARS CoV-2 s negativním výsledkem, nebo
  • osoba byla očkována proti onemocnění covid-19 a doloží certifikátem o provedeném očkování, že u očkování uplynulo:
    • od aplikace druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu podle souhrnu údajů o léčivém přípravku (dále jen „SPC“) nejméně 14 dní, nebo
    • od aplikace dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu podle SPC nejméně 14 dní, nebo
  • osoba prodělala laboratorně potvrzené onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní.

Testovací centrum na Střelnici bude otevřeno také v neděli 8. srpna 2021 od 11 hodin až do začátku zápasu! Nenechávejte tedy testování na poslední chvíli!

VSTUPENKY PRO FANOUŠKY HOSTŮ

Pro fanoušky Bohemians Praha 1905 je otevřen sektor hostů s plnou kapacitou. Můžete nakupovat vstupenky online přes náš portál Ticketstream nebo v den zápasu na pokladně u sektoru hostů. A nezapomeňte, že také pro příznivce hostů platí podmínky bezinfekčnosti, tak si vše včas vyřiďte, ať zbytečně nepřijdete o zápas na Střelnici. Cena vstupenky do sektoru hostů je 150 korun. 

<#buttonLong>ONLINE PRODEJ VSTUPENEK<#/buttonLong>


Author Martin Bergman
Sdílet článek