Article image

Béčko vyhrálo v generálce s Teplicemi 3:0

Jablonecká rezerva má za sebou všechny přípravné zápasy a vyhlíží start třetiligové soutěže. V generálce porazila Teplice B, když ve všech gólech měl prsty produktivní záložník Daníček.

Na obou stranách hráli kromě mladých i zkušení matadoři, teplickou obranu nově dirigoval zkušený Ljevaković. Už v prvním poločase si oba týmy vytvořily šance, ale skore se měnilo až po změně stran. Branky však stříleli jen Jablonečtí, a to především zásluhou ofenzivního Daníčka, který na dvě branky přihrál a třetí sám vsítil. Nejdříve naservíroval míč na hlavu Skuhravého, další gól připravil Kinčlovi a tři minuty před koncem přidal sám třetí branku výstavní střelou ze střední vzdálenosti.

I přes vítězství v posledním přípravném testu ale nebyl s výkonem hráčů spokojen kouč Jaroslav Vodička. „Už první poločas nebyl z naší strany dobrý, Teplice byly lepší a klidně také mohly dát tři góly. Proto je konečný výsledek 0:3 pro ně velmi krutý. My jsme vůbec nehráli dobře, nehráli jsme to, co máme hrát. Byli jsme stojatí a profesorští, ten výsledek je lepší než naše celá předvedená hra,“ lamentoval hlavní kouč jablonecké rezervy.

Jak byl kouč Vodička spokojený s průběhem letní přípravy svého týmu? „Bylo nás málo, čtyři-pět hráčů jsme měli pryč. Chtěli jsme si pomoci z dorostu, jenže tam já vidím obrovskou díru. Aspoň nám to ukázalo, že hráči jako jsou Nykrínové nebo Weraniové, ti tu třetí ligu hrát můžou. Ve středu proti České Lípě jsme v mladší sestavě byli plní pohybu a elánu a dneska jsme působili jak banda důchodců. S hráči si promluvím, protože se mi výkon v generálce vůbec nelíbil,“ zakončil nespokojený Vodička. Jeho tým odstartuje boje v ČFL v neděli 1. srpna v Chlumci nad Cidlinou.

FK Jablonec B – FK Teplice B 3:0 (0:0)

Branky: 52. Skuhravý, 77. Kinčl, 87. Daníček

Sestava FK Jablonec B: Fiala - Haitl (44. Štěpánek), Vošahlík, Koblížek (70. Břenek), Skuhravý - Diviš (60. Coufal), Munzar (70. Podzimek), Rozkovec, Nykrín (45. Kinčl) - Daníček, Torfiq (45. Werani)


Author Jan Bendl
Sdílet článek