Article image

Ve středu příprava s Dynamem Drážďany!

Team logo Team logo
SG Dynamo Dresden FK Jablonec
3:1
Přípravná utkání, 0 st 30. 6. 2021, 14:00
Reportáž

ve středu 30. června odehrajeme v Drážďanech první přípravné utkání tohoto léta proti nováčkovi 2. Bundesligy! Zápas bude možné sledovat v přímém přenosu na streamů nebo za dodržení všech opatření také přímo na stadionu v Drážďanech!

Na úvodní duel letní přípravy zavítáme do Drážďan, kde se utkáme s SG Dynamo, které vyhrálo uplynulý ročník třetí německé nejvyšší soutěže a slaví postup do 2. Bundesligy.

SLEDUJTE ZÁPAS V PŘÍMÉM PŘENOSU!

Výkop přípravného utkání je ve středu 30. června ve 14:00 a hrát se bude na hlavním stadionu Dynama Drážďany Rudolf-Harbig-Stadion. Utkání by mělo být k dispozici v přímém přenosu na internetu a také je možnost sledovat zápas přímo na stadionu! Kapacita je uvolněna pro maximálně 1000 fanoušků a je nutné splnit všechny podmínky pro vstup! Přesné pokyny pro získání vstupenky zveřejníme po doladění detailů s domácím klubem během úterý. Pokud se podaří domluvit vstup pro naše fanoušky, bude nutné mít potvrzení o negativním testu nebo kompletní očkování! Kompletní informace (v němčině) najdete na webu SG Dynamo Dresden


Author Martin Bergman
Sdílet článek