Article image

Nová sezóna v nových dresech Capelli!

Do sezóny 2020/2021 vstoupíme v nových dresech Capelli! Na zakázku vyrobené sady dávají vzpomenout na výročí 75 let klubu, které v roce 2020 slavíme. Premiéru budou doma proti Pardubicím.

Dodavatel sportovního vybavení Capelli Sport je naším významným partnerem již druhou sezónu a do ročníku 2020/2021 jsme připravili speciální edici dresů pro domácí i venkovní zápasy.

Naše tradiční barvy jsou zelená a bílá, a proto budeme v nadcházející sezóně oblékat domácí dresy v kombinaci těchto dvou barev. Domácí sada jsou doplněny tradičně bílými trenkami a štulpny jsou vyrobené taktéž na zakázku a zdobí je nápis FKJ, podobně jako čísla na dresech. Neméně důležitým detailem je vyobrazení pokřiku našich fanoušků ZELENÁ! BÍLÁ! na vnitřní straně límce. Tyto barvy jsou pro nás tím nejdůležitějším a za ně budeme bojovat.

Sada pro venkovní zápasy je opět v černé barvě, ale tentokrát v kombinaci se zlatým potiskem v přední a zadní části dresu. Na zlatá léta jabloneckého fotbalu odkazuje rok 1945 na zadní straně límce dresu, který symbolizuje rok založení našeho klubu. Zlatá čísla jsou také na černých trenkách, takže v sezóně 2020/2021 nebudeme již kombinovat variantu "zelená - černá - bílá", jako tomu bylo v minulé sezóně. 

Nové dresy Capelli Sport uvidíte poprvé naživo v neděli 23. srpna při utkání proti Pardubicím! První kousky budou také v prodeji v našem fanshopu při zápase!


Author Martin Bergman
Sdílet článek