Article image

Na Pardubice s permicí nebo vstupenkou!

Team logo Team logo
FK Jablonec FK Pardubice
1:0
FORTUNA:LIGA, 1. kolo ne 23. 8. 2020, 16:30
Reportáž

V neděli startuje na Střelnici nový ročník FORTUNA:LIGY a do Jablonce přijede ligový nováček z Pardubic! Vstup na Střelnici bude jak pro majitele permanentek, tak i pro zakoupené vstupenky.

Na utkání s Pardubicemi mají přístup majitelé permanentek na sezónu 2020/2021 a také fanoušci, kteří si koupí vstupenku v předprodeji na internetu. Vstupenky se prodávají pouze na tribunu B a tribunu C! A to jen do obsazené 1/4 kapacity tribun. Prodej na tribunu C bude na pokladně pod tribunou C z ulice Vrkolsavická. Vstupenky na tribunu B budou v prodeji na horní pokladně u tribuny B v ulici Vrkoslavická. Na hlavní tribunu se vstupenky NEPRODÁVAJÍ!

<#buttonLong>ONLINE PRODEJ VSTUPENEK<#/buttonLong>

Dále je nutné dodržovat správný vstup před určené turnikety, abychom splnili podmínky pro rozdělení stadionu do příslušných sektorů.

Kliknutím na obrázek zobrazíte plánek vstupů v plné velikosti.

VSTUPEM 1 (hlavní vstup) jdou držitelé permanentek na tribunu A sektory A + B a majitelé VIP permanentek nebo vstupenek.

VSTUPEM 2 (od atletické haly) jdou držitelé permanentek na tribunu A sektory C + D, vlajkonoši domácí a držitelé volných vstupenek

VSTUPY 3 (obě strany tribuny B) jdou držitelé permanentek a vstupenek na tribunu B - všechny sektory

VSTUPEM 4 (z ul. Vrkoslavická) jdou držitelé vstupenek na tribunu C - JIH


Author Martin Bergman
Sdílet článek