Article image

Trenér Dynama Kyjev: Na prvním místě je výsledek

Team logo Team logo
FK Jablonec FK Dynamo Kyjev
2:2
Evropská liga UEFA, 2. kolo čt 4. 10. 2018, 21:00
Reportáž

Před půl sedmou dorazil do areálu stadionu Střelnice autokar Dynama Kyjev. Hráči si prohlédli trávník, trenér s obráncem Burdou zodpověděli dotazy a odebrali se k předzápasovému tréninku.

Trenér Alexandr Chackevič bude v zítřejším zápase muset oželet služeb slovinského reprezentanta a gólově produktivního záložníka Verbiče. „Bude nám chybět, ale délku jeho léčení nyní nedokážu odhadnout,“ pravil na dotaz ukrajinských žurnalistů kouč Dynama.

Co soudí o jabloneckém týmu? „Nechtěl bych vyjmenovávat jejich jednotlivé hráče a přednosti. Víme, že jsou fyzicky i technicky dobře připravení. Musíme si dát pozor i na jejich standardní situace. Na prvním místě je u nás výsledek, až poté kvalita hry. Ale budeme se samozřejmě snažit oboje skloubit,“ řekl dále trenér Chackevič.

Jeho slova jen doplnil obránce Mykyta Burda. „Jablonečtí mají velmi dobré hráče, víme že nás čeká velmi těžký zápas, podobně jako se Slavií Praha. Věříme, že to pro nás dopadne dobře. V minulém zápase s Astanou jsme přišli o výhru v posledních minutách. Zítra budeme chtít jedině výhru,“ uvedl 23-letý obránce Dynama Kyjev ještě před předzápasovým tréninkem.

S ukrajinskou výpravou přicestoval i početný doprovod novinářů a zástupců klubu. Všichni poté sledovali otevřenou čtvrthodinovou část úvodu tréninku ukrajinského velkoklubu.


Author Jan Bendl
Sdílet článek