Article image

Před odletem hrajeme s Hradcem Králové

Team logo Team logo
FC Hradec Králové FK Jablonec
1:3
Přátelská utkání, TsLiga so 28. 1. 2017, 14:00
Reportáž

Před nedělním odletem fotbalistů na herní soustředění, čeká náš tým poslední přípravné utkání. V konečném zápase o umístění v zimní Tipsport lize hrajeme v sobotu v Praze proti Hradci Králové.

Hradečtí obsadili stejně jako náš tým ve své skupině zimního turnaje Tipsport liga konečné druhé místo. Východočeši v pražské skupině A nejprve podlehli 0:3 vršovickým Bohemians 1905, poté ale přehráli 3:1 Příbram a druholigové Táborsko 2:0. Mimo turnaj pak svěřenci trenéra Pilného smetli ještě Prostějov šesti góly. Fotbalisté z východočeské metropole odjíždějí stejně jako většina klubů v těchto dnech na herní kempy do zahraničí, hradečtí zamíří po zápase s námi do Chorvatska, náš tým v neděli odlétá za kvalitními terény na portugalskou část Pyrenejského poloostrova.

Kouč Zdeněk Klucký chce dát i před odletem v posledním zápase Tipsport ligy příležitost většině hráčů, poprvé si zřejmě v jabloneckém dresu zahraje jak testovaný Islanďan Sigurdur Egill Lárusson, tak další čerstvá posila z tohoto týdne Jakub Považanec.


Utkání začíná v sobotu 28. ledna od 14 hodin na UMT Vyšehrad v Praze

Stránky turnaje: www.tipsport-liga.cz


Author Jan Bendl
Sdílet článek