Article image

Derby píše příběhy, podělte se o ten váš

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Slovan Liberec
3:0
ePojisteni.cz liga, 14. kolo so 19. 11. 2016, 18:15
Reportáž

Podještědské derby je zápas, který pokaždé poutá pozornost celého regionu. Na které utkání s odvěkým rivalem vzpomínáte nejraději?

Letos se Jablonec s Libercem střetnou v nejvyšší české soutěži už po pětačtyřicáté. Každý vzájemný duel byl přitom něčím ojedinělý. Fotbal je nevšední sport, který fanouškům vytváří příběhy, které znamenají často vzpomínky na celý život. Vy se s nimi nyní máte možnost podělit s námi.

Pošlete nám svoje vzpomínky, kde s kým a jak jste prožívali z vašeho pohledu nezapomenutelné derby. Svůj zážitek můžete doprovodit i obrázky nebo dobovými fotografiemi. Vše zasílejte elektronicky mailem na fanousci@fkjablonec.cz, a to nejpozději do středy 16. listopadu do 18 hodin.

Vybrané příběhy oceníme a zveřejníme na klubovém webu ještě před sobotním šlágrem 14. ligového kola. Ten nejvíce originální se pak dokonce dostane do zápasového bulletinu!

<#buttonLong> CHCI POSLAT SVŮJ PŘÍBĚH O DERBY <#/buttonLong>

Jako malou nápovědu, abyste mohli lépe zavzpomínat v pamětech Podještědského derby, se můžete začíst do statistik všech ligových utkání nesmiřitelných rivalů od rozdělení federace.


Author Štěpán Hanuš
Sdílet článek