Article image

Junioři uhráli v Třinci bod za remízu

Team logo Team logo
FK Fotbal Třinec jun. FK Jablonec
0:0
Juniorská liga, 3. kolo ne 14. 8. 2016, 14:00
Reportáž

Ve 3. kole Juniorské ligy zavítal náš tým do Třince. Z nedělního utkání získali naši mladíci bod za bezbrankovou remízu.

Domácí celek nastoupil posílen o tři hráče A týmu Třince. Od začátku zápasu se hrál aktivní fotbal a první šanci jsme si připsali my. Ze střední vzdálenosti to zkoušel Matěj Kubista, ale těsně minul domácí branku. Na druhé straně měl šanci po rohu Avdič, ale také zařízení netrefil. Byť jsme měli územní převahu a míč domácím příliš nepůjčovali, zahrozil do poločasu ještě třinecký Pilch. Jeho centr před branku nabral směr přímo na branku a naštěstí skončil vedle ní.

Po změně stran poprvé zahrozili domácí, Plevův halfvolej si ale cestu mezi tyče nenašel, když dobře zasáhl Repáň. Do úniku se snažil dostat Jan Díl, ale obrana jeho počínání zastavila. Následný brejk zakončoval Králíček, ale branku naštěstí přestřelil. V závěru zápasu se mezi střelce mohl zapsat střídající Pleštil, po jeho zasekávačce a následné střele zaměstnal pouze domácího brankáře. Rozhodnout tedy mohl další náhradník Schön, když dostal balon za obranu, ale jeho zakončení si našlo cestu pouze do pravé tyčky. Z dálky to ještě zkoušel Jelínek a hodně vylekal domácího brankáře. 

Diváci tedy branku neviděli a zápas skončil remízou 0:0. Zápas 4. kola Juniorské ligy proti Spartě Praha odehraje naše juniorka v pondělí 22. srpna od 15 hodin v Břízkách.


Author Martin Bergman
Sdílet článek