Article image

Matěj Hanousek: Při Bumper ballu byla legrace

Team logo Team logo
FK Jablonec DAC Dunajská Streda
1:0
Přátelská utkání, přát. ne 17. 1. 2016, 16:00
Reportáž

Krajní hráč Matěj Hanousek dostal jako jediný v nedělním přípravném zápase s Dunajskou Stredou prostor v obou poločasech. Co řekl po zápase a jak hodnotí týdenní dril v Nymburce?

Máte za sebou týdenní soustředění v Nymburce, kde jste trénovali třífázově.

Dá se říct, že je to úplně normální. Takto to má každý tým, na začátku přípravy se soustředí všichni na kondiční stránku. Teď jen doufám, že toho běhání už bude méně a v Portugalsku se zaměříme na ty herní věci.

V Nymburce jste si vyzkoušeli také netradiční disciplínu Bumper Ball, kdy jsou hráči do pasu uvězněni v průhledné nafukovací kouli.

Byla to legrace, pro všechny to bylo něco nového, po těch třífázových tréninkách tohle bylo takové zpestření, protože to všechny bavilo.

K vidění byly i poměrně odvážné výkony v této hře. Prozradíš, kdo se jimi prezentoval?

Nejvíc asi Beny (Vít Beneš) a u mladých Rysák (Petr Rys). Bohužel, ale vyhráli celkově staří. Radši nebudu říkat o kolik, ale vyhráli oni (úsměv)

Bylo to vyhecované, o co jste hráli?

No prohraní, tedy my, jsme zrovna dneska nesli ovoce do kabiny, aby bylo po zápase.

Náročný týden jste nakonec zakončili těsným vítězstvím nad Dunajskou Stredou.

Trenér nám před zápasem říkal, že Dunajská Streda má teď silného partnera. Určitě to byl kvalitní soupeř. Dneska poprvé jsme si zkusili trošku ostřejší zápas, po těch duelech s Jablonečkem a Vlašimí. Určitě to splnilo svůj účel, vyhráli jsme a udrželi jsme čisté konto, takže podle mého se ten zápas podařil.

Myslím si, že tohle nepotřebuje komentář😂😂😂🙈🔝 #bubblefotball #zorbing #top #iamcrazy #stuntman #iloveadrenaline #czechteam #soccerteam #fkjablonec #newleader #be23ny

Video zveřejněné uživatelem Vít Beneš ⚽FK Jablonec⚽ (@be23ny),


Author Redakce
Sdílet článek