Article image

Komňacký: Obrany převládaly nad útočníky

Team logo Team logo
FK Jablonec FK Teplice
0:0
Gambrinus liga, st 5. 5. 2010, 20:00
Reportáž

  VIDEO! Bitva o pohárovou Evropu nenašla vítěze, utkání skončilo bezbrankovou remízou. „Obrany dnes byly lepší, než útočníci," hodnotil zápas mezi Jabloncem a Teplicemi jablonecký kouč František Komňacký.  

 

Hostující kouč Jiří Plíšek si bodu z jablonecké Chance arény cenil. „Věděli jsme, že výhra je nezbytná, pokud se chceme dotáhnout na vedoucí dva týmy. Proto jsme se tu chtěli pokusit vyhrát. Zároveň jsme si ale také uvědomovali, že i bod v konečných počtech může mít svou cenu. Viděli jsme dobrý zápas, utkání mělo tempo, hrálo se nahoru dolů, oba týmy se snažily útočit.  Měli jsem ale slabší začátek druhého poločasu, kdy jsme se dostali pod velký tlak, ikdyž jsme se dostali i do velké šance Mahmutovičem. Takže když to celé sečtu, tak si myslím, že remíza je víceméně zasloužená a bod je pro nás cenný," zhodnotil zápas teplický trenér.

Jablonecký kouč František Komňacký neměl hráčům příliš co vyčítat, přesto důležité body jeho svěřencům  chyběly. „Také my jsme chtěli vyhrát a udělat důležitý krok k třetímu místu. Bohužel se to nepovedlo, přesto nemůžu hráčům upřít snahu a vůli. Měli jsme více ze hry, ale nedařila se nám střelba. Soupeř nás ale stále zlobil rychlými protiútoky. Obrany dneska byli lepší než útočníci a i já musím nakonec bezbrankový stav brát, i takový fotbal někdy bývá. Obě družstva zůstávají dál ve hře o poháry a soutěž tak bude zajímavá až do posledního kola," tuší Komňacký.  


Author Jan Bendl
Sdílet článek