Article image

Jablonec - Slavia. Informace pro fanoušky

Team logo Team logo
FK Jablonec SK Slavia Praha
1:2
Chance Liga, 12. kolo ne 20. 10. 2024, 18:30
Reportáž

V neděli přivítáme na Střelnici Slavii Praha. Věnujte prosím pozornost informacím pro fanoušky a hlavně přijďte včas na stadion.

PŘIJĎTE VČAS! STADION OTEVŘEME V 17:00

O nedělní utkání Jablonec - Slavia je mezi fanoušky velký zájem. Nenechávejte tak příchod na Střelnici na poslední chvíli! Ze zkušeností z posledních let víme, že se na takto exponované zápasy často dostanou lidé na svá místa až po začátku zápasu, pokud přijdou ke vstupu na poslední chvíli. Stadion Střelnice, stánky s občerstvením a fanshop se otevře 90 MINUT PŘED VÝKOPEM, TEDY V 17:00. Přijďte v tomto čase, užijte si s námi hezký podvečer na Střelnici, který vyvrcholí soubojem 5. Jablonce s 1. Slavií.

VSTUPENKY JSOU STÁLE V PRODEJI

O utkání proti Slavii Praha je mezi fanoušky zvýšený zájem, ale vstupenky jsou stále v prodeji. Přijďte si s námi užít nedělní podvečer na Střelnici. Naši hráči si podporu v ochozech zaslouží a pomůžete jim tak v boji o důležité body.

VSTUPENKY DO DOMÁCÍCH SEKTORŮ

PARKUJTE NA VYHRAZENÝCH MÍSTECH

Fanouškům doporučujeme využít parkoviště u Kauflandu, které pojme větší množství aut. Případně využití parkování v přilehlých ulicích, ovšem v souladu s dopravními předpisy. Upozorňujeme, že před utkáním bude OBOUSMĚRNĚ UZAVŘENA ulice Vrkoslavická (u tribuny B). Ulice Vrkoslavická bude uzavřena také určitý čas po konci utkání, a to až do odchodu fanoušků ze stadionu Střelnice. Prosíme řidiče, aby dbali pokynů Policie ČR a pořadatelů, kteří budou mít uzavření komunikace na starost.

FANZONA

Také na utkání se Slavií bude pro fanoušky připravena fanzona u hlavního vstupu 90 minut před výkopem a těšit se můžete na tradiční oblíbené atrakce a fotbalšipky! Jedinou změnou při nedělním utkání je, že nebude tentokrát fanzona k dispozici v poločasové přestávce. Přijďte si tak užít zábavu před výkopem zápasu.

STÁNKY S OBČERSTVENÍM

Na utkání proti Slavii budou posíleny služby pro fanoušky. Zejména stánky s občerstvením, aby byl proces nákupu jídla a pití co nejefektivnější. U hlavní tribuny budou navíc dva extra plnohodnotné stánky s občerstvením. K dispozici budou opět na vybraných místech nové hot-dogy a rozšířená nabídka o nealkoholické nápoje a teplé nápoje. U všech stánků s občerstvením je možné platit kartou! Limitováni jsme bohužel na B tribuně u vnitřních stánků s občerstvením, kde je složité, leckdy až nemožné připravit rozšíření odpovídající vyšší poptávce ze strany fanoušků. Bohužel o tomto limitu víme a snažíme se to řešit, což jsme probírali také na besedě, nicméně to zabere více času, abychom dokázali udělat odpovídající změny.

FANOUŠCI SK SLAVIA PRAHA

Jako v minulých letech, tak i letos budou mít fanoušci Slavie Praha k dispozici celou tribunu JIH za brankou (POLOVINA SEKTORU F, SEKTOR G, SEKTOR H A SEKTOR VLAJKONOŠI HOSTÉ). Vstupenky jsou v prodeji online za výhodnější cenu 350 Kč (POUZE DO 19. 10. 23:59) jako pro domácí fanoušky. V den zápasu pak bude cena vstupenek na celém stadionu 400 Kč. V první fázi se prodává sektor hostů, následně bude uvolněn prodej do sektoru H, pak G a v případě potřeby i polovina sektoru F (až po nárazníkový plot na tribuně JIH). DOPORUČUJEME PŘIJET NA UTKÁNÍ JIŽ S VSTUPENKOU. VÝRAZNĚ TO URYCHLÍ VSTUP NA STADION.

VSTUPENKY PRO HOSTY

Prostřednictvím prodejního systému Enigoo si stačí jen vybrat místo na tribuně JIH a přejít k prodeji. Registrace pro nákup vstupenek do sektoru hostů není nutná. Nakupovat do sektoru hostů lze také zvýhodněné vstupenky pro ženy, děti do 15 let a studenty s platným potvrzením o studiu nebo kartou ISIC. Kompletní ceník vstupenek a možných zvýhodnění najdete ZDE.

Na tribuně C - JIH bude umožněn volný pohyb mezi sektorem hostů a dalšími sektory, které na toto utkání náleží fanouškům Slavie. Víme, že to nemáte ve zvyku, ale prosíme, aby se nikdo z fanoušků nepokoušel vstupovat ze střední části tribuny na hrací plochu. V tom případě by musela nastoupit do akce Policie ČR a bylo by přerušeno utkání, což si nikdo z nás na obou stranách nepřeje.

V zázemí tribuny C - JIH, kde budou fanoušci Slavie, bude navíc plnohodnotný stánek s občerstvením navíc, aby byl servis pro naše hosty na vyšší úrovni. V nabídce budou jak nealkoholické nápoje, tak pivo a jídlo. Bohužel i přídavné stánky mají své limity, tak není možné mít prostor například pro hot-dogy, což by se mělo vyřešit do budoucna stavbou nových stánků a sociálních zařízení.

A právě sociální zařízení na tribuně C - JIH je nedostatečné a tyto podmínky jsou až ostudné. Velmi nás to mrzí, snažíme se pro to dělat maximum, ale tento proces zabere čas. Nicméně věříme, že další naše vzájemné utkání na Střelnici bude již s novým zázemím. Tuto neděli se však budeme muset spolehnout na chemické toalety a stanice na mytí rukou. Ještě jednou se omlouváme, ale není to úplně v našich rukách. Děkujeme za pochopení!


Author Redakce
Sdílet článek