Article image

B tým doma podlehl Kladnu

Team logo Team logo
FK Jablonec SK Kladno
0:4
ČFL skupina B, 10. kolo ne 13. 10. 2024, 10:15
Reportáž

V 10. kole třetí ligy přivítal v Břízkách B tým Jablonce tým SK Kladno. Od úvodu se zápas pro domácí nevyvíjel dobře a hosté si odvezli výhru 4:0 po poločase 3:0.

Dalo by se říct, že první poločas rozhodl o osudu celého zápasu. Hosté byli aktivnější, pohyblivější a hlavně produktivní. Hned v 6. minutě se prosadil Hrubeš, tlak Kladna neustával a po půlhodině hry zvyšoval Jakab na 2:0 pro Kladno. O pět minut později dával na poločasových 3:0 Tesař a s domácími to nevypadalo dobře.

Do druhého poločasu udělal trenér Vomáčka hned tři změny a promluvil k hráčům. Do druhého dějství neměli domácí co ztratit a nastoupil úplně jiný tým. Jablonečtí se přestali bát hrát, začali vyhrávat souboje, objevovaly se pohledné kombinace, ale bohužel vázla koncovka dobrých příležitostí. Nejblíže ke změně skóre byl Hušek, který se neohroženě vydal do vápna, skóroval, ale gól pro předchozí faul neplatil.

Kladno se de facto dostalo za půlku ve druhém dějství až ke konci zápasu, ale hned z toho byl gól na 4:0, kdy se prosadil Šnobl. Nutno říct, že Kladno předvedlo v Jablonci velkou kvalitu a vítězství 4:0 je naprosto zasloužené. Na druhou stranu byl až moc velký luxus ze strany domácích takto prospat první poločas.

FK Jablonec B - SK Kladno 0:4 (0:3)

Branky: 6. Hrubeš, 29. Jakab, 34. Tesař, 80. Šnobl.

Jablonec: Reiner - Karban, Hušek, Vošahlík (46. Phan), Malý E. - Kubát, Melka (46. Romagnoli), Breda, Gaši (46. Malý A.)- Hanzlíček (86. Svatý), Velich (86. Kostka).


Author Redakce
Sdílet článek