Article image

U14 a její slibný start sezóny

U14 má za sebou úspěšný start sezóny. Klukům z U14 se podařila porazit celek z Příbrami a Kladna a remizovali se Slávií.

SK Kladno - FK Jablonec 1:6 (0:4)

,,Zápas se nesl ve stejném nastavení všech hráčů. Od první minuty jsme si šli za vítězstvím. Navázali jsme na kvalitní výkony z předchozích utkání. Jsem rád , že jsme se dostávali do zakončení, snažili sen kombinovat a po několika kombinacích i vstřelili branky. Mrzí mě neproměněné šance zejména v druhém poločase, kde jsme se dostávali do náběhů sami na brankáře, avšak šance neproměnili. Celkově jsem spokojen s přístupem všech hráčů a hlavně s počtem vstřelených branek. Víme kde máme slabiny a na co se zaměřit do dalších zápasů."

Sestava U14: Kobakhidze – Svojtka, Zábranský, Zich, Tichý (60.Pfefer) –Šak (50.Holubec), Ihnatišín, Pavlíček , Duong (60.Zounek), Sodomka (50.Hanč) – Šifta (60.Hofman)

FK Jablonec U14- Slavia Praha 2:2 (1:0)

,,Zápas s pražskou Slávií jsme začali velice aktivně. V prvním poločase jsme si vytvořili více šancí než soupeř a zaslouženě jsme šli do vedení, které jsme udrželi do konce poločasu. V druhé půli soupeř vyrovnal, ale my jsme se rychle otřepali a opět skórovali. Soupeř nás začal tlačit a my jsme bohužel inkasovali druhý gól. Žádná branka již nepadla a my jsme zaslouženě remizovali s jedním nejkvalitnějším mužstvem v Žákovské lize. Kluci odehráli jeden z nejlepších bojovných utkání. Nasazení a organizační principy plnily do puntíku. Dokázali si , že když přistoupí do utkání jako jeden tým a táhnout za jeden provaz , tak mohou něco dokázat."

Sestava U14: Kobakhidze – Svojtka, Zábranský, Zich, Tichý –Hofman( 40.Holubec), Ihnatišín, Pavlíček, Šak( 60.Zounek), Duong( 60.Sodomka) - Šifta

1.FK Příbram U14 - FK Jablonec U14 1:2(0:1)

,,Ve středu (11.9.) jsme zavítali do Příbrami, kde jsme poprvé zvítězili. Od začátku byli kluci skvěle nastavení a odhodlaní poprvé bodovali. První poločas jsme krásnou střelou Kryštofa Pavlíčka šli do vedení a soupeře nepustili do vážné šance. V druhém poločase jsme trochu polevili, hlavně v organizaci a zodpovědnosti. I přes to , se nám podařilo zvýšit na 2:0.Nedařilo se nám zakládání rozehrávky od brankáře , ze které jsme v závěru inkasovali gól. Ale na výsledku se již nic nezměnilo. Kluky musím pochválit za přístup, nasazení a změnou , jak v tréninkovém procesu, tak již ve druhém zápase."

Sestava U14: Kobakhidze - Svojtka, Zich, Zábranský, Tichý, - Duong (Zounek), Pavlíček, Šak, Ihnatišín, Holubec (Hofman), - Šifta (Vobořil)

Utkání hodnotí trenér U14 Jiří Mašek.


Author Redakce
Sdílet článek