Article image

U17 nestačila na SK Dynamo České Budějovice

Mladší dorost FA Jablonec prohrál v Budějovicích s SK Dynamo 0:2 (0:1). První gól padl do jablonecké sítě krátce před půlí a druhý prakticky hned po rozehrávce poločasu druhého.

V 19. minutě míč z trestného kopu Sirůčka mířil přesně do levého růžku domácí branky, ale gólman Lis ho stačil odrazit. Ve 21. minutě Čudlín uspěl proti úniku Sedláčka pravou stranou. Ve 25. minutě pálil Velechovský z brejku nad branku. V rozmezí mezi 27. a 37. minutou zahrával domácí Rejžek tři trestné kopy, jednou branku minul a dvakrát uspěl Čudlín. V 38. minutě proletěl centr z pravé strany až k zadní tyči k volnému Divokému, který hlavou usměrnil míč do sítě. Ve 46. minutě se v malém vápně prosadil Zeman – 2:0 pro domácí. Třetí brance zabránil Čudlín v 53. minutě, když lapil střelu z hlavy Soukupa. Antošova šance za dvě minuty skončila těsně vedle pravé tyče mimo. V 63. minutě osamocený Zeman pálil z vápna hlavou nad jabloneckou branku. V závěru zápasu měl Jablonec pár možností skóre změnit, ale neujala se šance Šimka, ani nadějná střela Sirůčka či minutu před koncem rána Poledníka.

SK Dynamo České Budějovice – FA Jablonec U17 2:0 (1:0)

Sestava FA Jablonec U17: Čudlín – Sirůček F., Mader, Šimon, Poledník – Michel – Antoš, Velechovský, Cifra (73.Lorenc), Polonskis (73.Hušek) – Šimek (84.Bobrovnyk)


Author Redakce
Sdílet článek