Article image

Vstupenky na Slavii jsou v prodeji! Využij předkupní právo

Team logo Team logo
FK Jablonec SK Slavia Praha
1:2
Chance Liga, 12. kolo ne 20. 10. 2024, 18:30
Reportáž

Po derby v Liberci a reprezentační přestávce doma přivítáme Slavii Praha. Vstupenky na tento duel jsou v prodeji, v první vlně mají permanentkáři předkupní právo na nákup pro svoje kamarády. Ve volném prodeji jsou vstupenky pro hosty do sektoru hostů.

VÝHODA PRO PERMICE

Majitelé permanentek mají samozřejmě své místo na tribuně zajištěné. Ale připravili jsme pro majitele permanentek možnost, že mohou v předprodeji kupovat vstupenky navíc pro své kamarády na tribuny A a B.

NAKUPUJ VSTUPENKY PRO KAMARÁDY

V prodejním systému stačí zadat číslo své permanentky a odemkne se vám zbytek stadionu, kde můžete koupit libovolný počet vstupenek pro své kamarády.

Tato forma předkupního práva bude platit od startu předprodeje až do neděle 13. října 23:59. Od 14. října budou do volného prodeje uvolněna zbylá místa na stadionu Střelnice.

Výhodnější cena vstupenek 350 Kč v online předprodeji bude platná do soboty 19. října 23:59 hodin. V den zápasu pak bude cena vstupenek 400 Kč.

Kompletní ceník vstupenek a možných zvýhodnění najdete ZDE.

PRODEJ NA INFOCENTRU

Vstupenky jsou v prodeji také na INFOCENTRU stadionu Střelnice každý všední den od 9:00 do 15:00. Také tam mohou permanentkáři uplatnit své předkupní právo.

FANS SLAVIE PRAHA NA TRIBUNĚ JIH

Jako v minulých letech, tak i letos budou mít fanoušci Slavie Praha k dispozici celou tribunu JIH za brankou (POLOVINA SEKTORU F, SEKTOR G, SEKTOR H A SEKTOR VLAJKONOŠI HOSTÉ). Vstupenky jsou v prodeji online již dnes za výhodnější cenu 350 Kč jako pro domácí fanoušky. V den zápasu pak bude cena vstupenek na celém stadionu 400 Kč. V první fázi se prodává sektor hostů, následně bude uvolněn prodej do sektoru H, pak G a v případě potřeby i polovina sektoru F (až po nárazníkový plot na tribuně JIH).

VSTUPENKY DO SEKTORU HOSTŮ

Prostřednictvím prodejního systému Enigoo si stačí jen vybrat místo na tribuně JIH a přejít k prodeji. Registrace pro nákup vstupenek do sektoru hostů není nutná. Nakupovat do sektoru hostů lze také zvýhodněné vstupenky pro ženy, děti do 15 let a studenty s platným potvrzením o studiu nebo kartou ISIC. Kompletní ceník vstupenek a možných zvýhodnění najdete ZDE.

DŮLEŽITÉ TERMÍNY

1. 10. 20:00 - start předprodeje – volný prodej pro hosty na tribuně JIH a předkupní právo na tribuny A a B pro majitele permanentek

13. 10. 23:59 – konec předkupního práva pro majitele permanentek

14. 10. – volný prodej všech zbylých vstupenek na Střelnici

19. 10. 23:59 – konec prodeje zvýhodněných vstupenek v online předprodeji


Author Redakce
Sdílet článek