Article image

U17 podlehla vrstevníkům z Olomouce 1:3

Mladší dorost FA Jablonec podlehl vrstevníkům SK Sigma Olomouc 1:3 (0:1), když inkasované góly padly prakticky po vlastních chybách. Jinak herně byla hra povětšinou vyrovnaná a dramatická.

V prvním poločase měli hosté mírnou převahu, ale bez účinného zakončení. Až ve 43. minutě zlikvidoval Žižka střelu Křiklavy. V poslední minutě první půle šli ale olomoučtí do vedení. Míč z rohového kopu z pravé strany proletěl po zemi podél branky až k zadní tyči, kde ho Kimel usměrnil do sítě. V 51. minutě vystihl Polonskis špatnou rozehru gólmana Křivánka a z dálky přesně trefil opuštěnou branku. V 64. minutě pálil Hušek z trestného kopu, který brankář odrazil na roh. Z pár minut na druhé straně pálil Riedl zpoza vápna těsně vedle pravé tyče. V 77. minutě míč letící z levého rohu Žižka rukou srazil jen před sebe k hostujícímu Skácelovi, který míč napálil do branky – 1:2. A v 85. minutě potrestal nedorozumění jabloneckých před vlastní brankou třetím gólem Křiklava.

FA Jablonec U17 – SK Sigma Olomouc 1:3 (0:1)

Sestava FA Jablonec U17: Žižka – Poledník, Špaček (23.Pastorek), Šimon, Domácí – Michel, Polonskis (88.Lorenc) – Sirůček F., Mader, Hušek (75.Antoš) – Velechovský

Branka: 51.Polonskis



Author Redakce
Sdílet článek